Hesabım
    Denzel Washington Başrollü Aksiyon Filmi "Man on Fire" Netflix Dizisi Oluyor

    Tony Scott imzalı "Man on Fire" (Gazap Ateşi) Netflix için dizi olarak uyarlanıyor.

    .

    2004 yapımı aksiyon ve gerilim filmi "Man on Fire" (Gazap Ateşi) Netflix dizisine uyarlanıyor. Tony Scott tarafından yönetilen orijinal hit filmin başrolünde Oscar'lı aktör Denzel Washington yer alıyordu.

    Film, zengin bir iş adamının genç kızını korumak için tutulan alkolik, eski ordu mensubu olan Creasy'nin etrafında dönüyor. Gangsterler çocuğu kaçırdığında, Creasy onu canlı olarak geri getirmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır.

    "Man on Fire" Philip Nicholson (A. J. Quinnell olarak) tarafından yazılan 1980 tarihli romandan uyarlandı. Aynı roman 1987 tarihinde sinemaya uyarlanmıştı ve Creasy karakterine Scott Glenn hayat vermişti. Bu ilk yapım izleyicilerden geçerli not alamasa da Denzel Washington'lı film oldukça başarılı oldu.

    The Hollywood Reporter'ın bildirdiğine göre Netflix, "Man on Fire" televizyon dizisi uyarlamasını resmen sipariş etti. Yaklaşan dizi, Creasy'nin yer aldığı ilk iki romana, Man on Fire ve The Perfect Kill'e dayanacak.

    Diziyi, Paramount+'ın "Halo" dizisinin ortak yaratıcısı ve yazarı Kyle Killen kaleme alacak. Sekiz bölümden oluşan dizi Netflix tarafından şöyle özetleniyor: "Man on Fire, tek arkadaşının ölümünün intikamını alırken, ölen yoldaşının kızını, ailesini yok eden güçlerden koruyan, çökmüş, eski bir paralı asker olan John Creasy'nin hikayesini anlatıyor." Projenin yapım sürecinin ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top