Hesabım
    Netflix'in Yeni Erotik Gerilim Dizisi "Obsession"dan İlk Fragman!

    Richard Armitage ve Charlie Murphy başrollü dizi Nisan'da Netflix'te!

    Netflix, başrollerini Richard Armitage (The Hobbit üçlemesi) ve Charlie Murphy'nin (Peaky Blinders) üstlendiği yeni erotik geirlim dizisi "Obsession"dan ilk fragmanı yayınladı.

    "The Obsession", Murphy'nin Anna karakteriyle Armitage'ın William karakteri arasındaki yasak aşkı anlatıyor. Dizide William'ın eşine "Game of Thrones" ile tanınan Indira Varma hayat verirken, "Ms. Marvel" dizisinden Rish Shah, çiftin oğlu Jay rolünde izliyeci karşısına çıkacak.

    Anna aslında Jay'in yeni kız arkadaşıdır. Ancak ailece yenen bir tanışma yemeğinin ardından William ile gizli ilişkileri başlar. İkisi de bu işin sonunun iyi bitmeyeceğini bilmesine rağmen kendilerine engel olmazlar. Fragmanda Jay'in eninde sonunda yaşananları fark ettiğine dair ipuçları da yer alıyor.

    Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Pippa Bennett-Warner, Celine Arden, Isla Jackson-Ritchie, Francesca Knight, Gregg Barnett, Victor Pontecorvo, Letty Thomas, Sonera Angel ve Kerim Hassan yer alıyor. Josephine Hart'ın 1991 tarihli romanı "Damaged"dan uyarlanan "Obsession"ın senaryosunu Benji Walters ve Morgan Lloyd-Malcom kaleme aldı.

    "Obsession" 13 Nisan'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top