Hesabım
    "Yalı Çapkını"na "Ömer" Dizisinden Reşat Ademoğlu Sürprizi!

    Bu hafta 26. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Yalı Çapkını'na, Ömer dizisinden Reşat Ademoğlu konuk olacak.

    Star TV

    Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın yolu Ömer dizisiyle kesişiyor! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolde olduğu Yalı Çapkını'nın 31 Mart Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde iki dizi arasında "crossover" yaşanacak.

    Dizide usta oyuncu Çetin Tekindor tarafından canlandırılan Halis Korhan, Ömer dizisinden Reşat Ademoğlu (Barış Falay) ile karşılaşacak ve ikili arasında kısa bir diyalog geçecek. Yerli dizilerde çok sık görmediğimiz bu "crossover" yani farklı dizilerin karakterlerinin aynı hikayede buluşması durumu, şimdiden izleyicilerde heyecan yarattı.

    31 Mart Cuma akşamı ekrana gelecek Yalı Çapkını’nın yeni bölümünün konusu şöyle;

    Seyran, Ferit’i Pelinlerde gördükten sonra eve geri döner ama burnundan solumaktadır. Zerrin, istediği gerginliği yaratmak için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Kazımlar iftarda Korhanların misafiri olurlar. Masada Suna ve Saffet’in durumu da konuşulunca Ferit teknede Saffet’le bir görüşme daha yapmaları için Kazım’dan onay alır. İşlerin ilerlemesi Suna’yı da Abidin’i de kahrederken Abidin Suna’ya bir teklif yapar. Zerrin’in yeni hamlesi Seyran’ı tedirgin edince, önlemini kimsenin beklemediği şekilde alır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top