Hesabım
    Amerika'nın En Büyük Siyasi Skandallarından Birini Anlatan HBO Dizisi "White House Plumbers"tan İlk Fragman!

    Başrolleri Woody Harrelson ve Justin Theroux üstleniyor.

    HBO, Amerikan tarihinin en büyük siyasi skandallarından birini konu alan politik komedi-drama dizisi “White House Plumbers” için ilk fragmanı yayınladı.

    Dizi, ABD Başkanı Richard Nixon'ın kendi siyasi sabotajcıları ve Watergate dehaları E. Howard Hunt (Woody Harrelson) ve G. Gordon Liddy'nin (Justin Theroux) büyük bir şevkle korumaya çalıştıkları başkanlığı nasıl kazara devirdiklerini anlatıyor.

    "White House Plumbers" (Beyaz Saray Tesisatçıları) adı, 1971'de Pentagon Belgeleri'nin yayınlanmasından sonra kurulan ve gizli bilgi sızıntılarını veya Başkan Nixon'u olumsuz bir şekilde resmedecek herhangi bir şeyi durdurmakla görevli eski FBI ve CIA ajanlarından oluşan gizli bir ekibe atıfta bulunuyor.

    Beş bölümlük dizi, "Veep"in dizi sorumlusu David Mandel'den geliyor ve kısmen kamu kayıtlarına kısmen de Egil ve Matthew Krogh'un "Integrity" kitabına dayanıyor.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca Lena Headey, Judy Greer, Domhnall Gleeson, Toby Huss, Ike Barinholtz, Kathleen Turner, Kim Coates, Yul Vazquez, Kiernan Shipka, F. Murray Abraham ve John Carroll Lynch'in yer aldığı "White House Plumbers" 1 Mayıs'ta prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top