Hesabım
    "Leyla ile Mecnun" Exxen'deki Yolculuğunu Noktaladı

    Sevilen dizi ekranlara ikinci kez veda etti.

    Exxen

    "Leyla ile Mecnun" dizisi bir kez daha final yaptı. İlk olarak 2011 yılında TRT ekranlarında yayınlanan dizi, 2014 yılına kadar üç sezon devam etti ve arkasında büyük bir hayran kitlesi bırakarak ekranlara vedaetti.

    Senaristliğini Burak Aksak'ın, yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı efsane dizi, 2021 yılında Exxen'de yeniden başlayarak ve orijinal kadroyu büyük oranda geri getirdi. Dizinin başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Osman Sonant, Köksal Engür ve Deniz Işın paylaşıyordu.

    Exxen'deki dört sezonun ardından "Leyla ile Mecnun" için bir kez daha veda vakti geldi. Senarist Burak Aksak, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda diziye şu ifadelerle veda etti:

    "vedalar mühim.

    aynı yolda tekrar yürünür mü? yürünür elbet. ama o yol söylenerek, sızlanarak, hayıflanarak yürünüyorsa bir yerde durmak gerekir. yolculuğun kendisi keyifli değilse varacağın yerin de bir anlamı kalmıyor. sitemlerim şükranlarımdan fazla evet. neyse, şimdi yeni hikayelerin peşine düşmeli, yeni karakterlerle tanışmalı. çünkü liste uzun, hayat kısa.

    mecnun çınar'ın da söylediği gibi 'ben bu oyunu... denedim ama bozamadım.'

    leyla ile mecnun'un ekran yolcuğu sona erdi. emeği geçen herkese teşekkürler. hoşçakal #leylailemecnun"

    Dizide Ak Sakallı Dede karakterini canlandırarak hafızalara kazınan Köksal Engür, geçtiğimiz hafta hayatını kaybetmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top