Hesabım
    Nick Fury Merkezli Marvel Dizisi "Secret Invasion"dan Yeni Fragman!

    Skrulların gizli istilasını anlatan dizi 21 Haziran'da Disney+'ta!

    Marvel Studios'un heyecanla beklenen yeni dizisi "Secret Invasion"dan altyazılı yeni bir fragman yayınlandı. Samuel L. Jackson'ın ikonik karakteri Nick Fury'i merkezine alan ve Skrulların gizli istilasını anlatan bir casus gerilimi olan dizi 21 Haziran'da Disney+'ta başlıyor!

    "Secret Invasion" ve tüm Marvel yapımlarını izlemek için Disney+'a şimdi abone olun...

    Yeni fragman, Nick Fury Skrullları durdurmak için uzaydan dönerken Dünya'da tırmanan savaşın bir ön izlemesini veriyor ve şekil değiştirebilen Skrull istilasından gelen paranoya duygusunu yeniden yaratıyor. Ayrıca yıldızlardan oluşan oyuncu kadrosunu çok fazla ele vermeden sergilerken, izleyiciler ayrıca müttefikler ve düşmanlar hakkında bir fikir ediniyor.

    Marvel Dizisi "Secret Invasion"dan İlk Kareler!

    Samuel L. Jakson'ın Nick fury, Ben Mendelsohn'un Talos, Cobie Smulders'ın Maria Hill, Don Cheadle'ın James "Rhodey "Rhodes ve Martin Freeman'ın Everett K. Ross rolüne geri döndüğü "Secret Invasion"ın kadrosunda MCU'ya ilk kez adım atan yeni isimler de var.

    Talos'un barışçıl Skrull grubundan ayrılıp terör estirmeye başlayan radikal Skrullların lideri Gravik rolünde Kingsley Ben-Adir, Talos'un kızı G'iah rolünde Emilia Clarke, ve ajan Sonya Fasworth rolünde Olivia Colman da dizinin kadrosunda yer alıyorlar. Ayrıca Dermot Mulroney, Amerika Birleşik Devletleri'nin başkanı olarak izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top