Hesabım
    Rebecca Ferguson Başrollü Distopik Gerilim Dizisi "Silo"dan İlk Fragman!

    Hugh Howey’nin ünlü bilim kurgu serisinden uyarlanan yapım, Apple TV+’ta yayınlanacak.

    Apple TV+, başrollerini Rebecca Ferguson ve David Oyelowo'nun paylaştığı, merakla beklenen kıyamet sonrası bilim kurgu dizisi "Silo"nun fragmanını yayınladı. Dizi, Amerikalı bilim kurgu yazarı Hugh Howey’nin 2012'de yayımlanmaya başlayan Wool serisinden uyarlanıyor.

    "Silo", toksik bir kıyametin ardından yer altına sığınan insanların hikayesine odaklanırken bilim kurguyu gizemle birleştiriyor. Fragmanda, mühendis Juliette'in (Rebecca Ferguson), kıyametten kurtulanlar olarak neden bir siloda yaşadıklarına dair gerçeği bulmaya çalıştığını görüyoruz. Daha önce bunu deneyen herkesin ölmesine rağmen Juliette harekete geçme konusunda kararlıdır.

    Kıyametten sonra hayatta kalan 10 bin kişi, kaçtıkları dış dünyadan pek de farkı kalmayan kaotik bir ortamda sıkışıp kalmış durumdadır. Juliette gerçekleri ortaya çıkarmakla uğraşırken, Bernard (Tim Robbins) siloyu kimin yaptığını asla bilemeyeceklerini, ancak “Kutsal alanlarının” dışındaki dünyanın ölümün ortalıkta gezdiği asıl yer olduğundan emin olduğunu açıklıyor.

    Graham Yost (The Pacific) ve Morten Tyldum (The Imitation Game) tarafından yaratılan dizide ayrıca Harriet Walter, Avi Nash, Common, Rashida Jones ve Chinaza Uche gibi isimler rol alıyor.

    "Silo" 5 Mayıs'ta Apple TV+'ta başlıyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top