Hesabım
    Star Wars Dizileri Hakkında Yeni Detaylar Paylaşıldı: Ahsoka, Tales of the Jedi, The Acolyte...

    Star Wars evreni Disney+ dizileriyle genişlemeye devam ediyor.

    Disney

    Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Star Wars Celebration etkinliğinde gelecek Star Wars projelerinden yeni detaylar hayranlarla paylaşıldı. Star Wars evreni orijinal filmlerin ardından Disney+ dizileriyle genişlemeye devam ediyor.

    Londra'da düzenlenen etkinlikteki paneller ve söyleşilerde merakla beklenen yeni diziler hakkında yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Anakin Skywalker'ın Togruta padawanı Ahsoka Tano'yu (Rosario Dawson) takip eden "Star Wars: Ahsoka" dizisi, "Tha Mandalorian", "The Book of Boba Fett" gibi canlı aksiyon olacak ama aynı zamanda animasyon dizi "Star Wars Rebels"ın hikayesini devam ettirecek.

    Dizinin yaratıcısı Dave Filoni, "Ahsoka"dan önce "Star Wars: Rebels"ı izlememiş olanlar için tek bir bölümü başlangıç ​​noktası olarak seçmek zorunda olsaydı, bunun "Jedi Gecesi" olacağını söyledi, ancak dizinin dördüncü sezonuyla başlamanın en iyi öneri olduğunu vurguladı.

    Dave Filoni, dizinin tüm bölümlerini kendisinin kaleme aldığını da açıkladı ancak toplamda kaç bölümün yönetmenliğini üstlendiği henüz bilinmiyor. Filoni ayrıca bölüm sürelerinin "The Mandalorian" ile hemen hemen aynı, hatta belki biraz daha uzun olabileceğini belirtti.

    Ağustos ayında Disney+'ta yayınlanacak olan "Ahsoka"nın ikinci sezonu hakkında şimdilik bir konuşma yok ancak dizi "Obi-Wan Kenobi" gibi sınırlı dizi olarak planlanmadı dolayısıyla ilerleyen zamanlarda yeni sezonlar da gelebilir.

    Tüm Star Wars içeriklerini şimdi Disney+'ta izleyin!

    Ahsoka panelinde açıklanan önemli bir bilgi de Lars Mikkelsen'in (Sherlock, House of Cards) dizinin kadrosuna katıldığı ve dizinin kötüsü Grand Admiral Thrawn karakterine hayat vereceği oldu. Bu karakter "Star Wars: Rebels" dizisinde de Mikkelsen tarafından seslendiriliyordu. Dizide ayrıca, "The Mandalorian" ikinci sezonda Morgan Elsbeth karakterine hayat veren Diana Lee Inosanto, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno ve Mary Elizabeth Winstead gibi isimler rol alıyor.

    Dave Filoni'nin ortak yaratıcısı olduğu "Tales of the Jedi" animasyon dizisinin ikinci sezon onayını alması da Star Wars etkinliğinde açıklandı. Filoni duyuruyu “Star Wars: The Clone Wars”un 15. yıl dönümü panelinde yaptı ancak yeni sezonun hikayesi ya da bölüm sayısı ile ilgili herhangi bir detay paylaşılmadı.

    Geçen yılki ilk sezon, Ahsoka Tano ve Kont Dooku'nun hayatlarını konu alan üç bölümlük iki hikaye çizgisinden oluşuyordu. Ahsoka bölümleri, hayatının çeşitli noktalarında onu takip etti, Dooku bölümleri, karanlık tarafa düşmeden önceydi. 15 dakikalık bölümlerden oluşan ilk sezon, Ekim ayında prömiyerini yaptı ve çok olumlu yorumlar aldı. Qui-Gon Jinn rolünü yeniden canlandıran Liam Neeson da dahil olmak üzere seslendirme kadrosu da büyük beğeni topladı.

    Etkinlikte ayrıca, Carrie-Anne Moss başrollü "The Acolyte" dizisinin ilk görüntüleri katılımcılara özel olarak paylaşıldı ve dizinin 2024 yılında yayınlanacağı duyuruldu. Bu görüntülerde Carrie-Anne Moss, Matrix serisindeki gibi dövüş yeteneklerini konuşturuyor. Dizinin konusu hakkındaki detaylar gizli tutulsa da yaratıcı Leslye Headland bunun evrenin karanlık kısımlarına odaklanan bir gizem-gerilim dizisi olacağını söylemişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top