Hesabım
    "The Conjuring" Filmlerinin Devam Hikayesi HBO Max Dizisi Oluyor!

    HBO "Korku Seansı" dizisini duyurdu.

    Warner Bros.

    Warner Bros. Discovery'nin HBO Max ve Dicovery+'ı birleştirerek kurduğu yeni yayın platformu Max, "The Conjuring" (Korku Seansı) korku serisine dayanan bir TV dizisi geliştirdiğini duyurdu.

    Şu anda hiçbir hikaye detayı mevcut değil ve proejeye henüz bir yazar eklenmedi. Ancak, dizi projesinin hikayeyi yeniden başlatmak ya da filmlerdeki bir yan karakteri takip etmek yerine "uzun metrajlı filmlerde kurulan hikayeyi devam ettireceğini" söylüyor.

    Ana üç “The Conjuring” filmi, paranormal olayları araştıran ve belgeleyen iblis bilimci Ed ve Lorraine Warren'ı (Patrick Wilson ve Vera Farmiga) konu alıyor. Şu an için yeni dizide bu karakterlerin ya da oyuncuların rol alıp almayacağı da belli değil.

    Seri aynı zamanda “Annabelle” üçlemesini, “The Nun” filmini ve yakında çıkacak olan devam filmi ile “The Curse of La Llorona”yı da içeriyor. Her biri farklı zaman dilimlerinde ve ortamlarda geçen filmler bugüne kadar, dünya çapında gişede 2 milyar dolardan fazla hasılat yaptı.

    İlk iki “Conjuring” filmini yöneten ve serideki bugüne kadarki toplam sekiz filmden yedisinin yapımcılığını üstlenen James Wan, aynı zamanda Peter Safran'la birlikte sorumlu yapımcı olarak görev yapmak üzere görüşmelerde bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top