Hesabım
    Mark Ruffalo ve Hugh Lauire'nin Rol Aldığı "Göremediğimiz Tüm Işıklar"dan İlk Tanıtım Yayınlandı!

    Pulitzer ödüllü romandan uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Shawn Levy oturuyor.

    Netflix, merakla beklenen yeni dizisi "Göremediğimiz Tüm Işıklar" (All The Lights We Cannot See) için ilk fragmanı yayınladı. Anthony Doerr'ın aynı adlı, Pulitzer Ödülü sahibi romanından uyarlanan mini dizi, insani bağların sıra dışı gücünü konu alıyor.

    On yıllık bir zaman dilimini kapsayan hikaye, 2. Dünya Savaşı sırasında amcasının yanına sığınan Marie-Laure Leblanc adlı görme engelli Fransız bir kızın ve radyo tamiri uzmanı olan Werner Pfennig adlı zeki bir Alman gencinin kesişen yaşamlarına odaklanıyor.

    Marie-Laure, Paris'te, babasının çalıştığı müzenin yakınlarında yaşamaktadır. Nazilerin işgali sırasında baba kız, Paris’ten kaçmak zorunda kalır. Genç Alman Werner ise bildiği her şeyi kendi kendine öğrenmiş yetim bir radyo uzmanıdır. Werner, tüm bilgisini Fransız Direnişini yenmek için kullanmak üzere askere alınır. Yolları, işgal altındaki Fransa'da savaşın yıkımından sağ kurtulmaya çalışırken kesişen ikili, aralarındaki gizli bağ sayesinde, insanlığa olan inançlarını korumayı ve umutlarını yitirmemeyi başarırlar.

    Dizide Aria Mia Loberti, Marie-Laure'u canlandırırken, "Dark" dizisinden tanıdığımız Louis Hofmann, Werner rolünü üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Lars Eidinger, Marion Bailey, Hugh Laurie ve Mark Ruffalo yer alıyor.

    Shawn Levy'nin yönettiği "Göremediğimiz Tüm Işıklar", 2 Kasım 2023’te sadece Netflix’te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top