Hesabım
    Arnold Schwarzenegger'in İlk Dizi Projesi "Fubar"dan Yeni Fragman Yayınlandı

    Aksiyon komedisi dizi 25 Mayıs'ta Netflix'te!

    Netflix, Arnold Schwarzenegger başrollü yeni aksiyon-komedi dizisi FUBAR için yepyeni bir fragman ve poster yayınladı. Sekiz bölümlük dizi, Schwarzenegger'in ilk televizyon projesi olacak ve 25 Mayıs 2023'te Netflix kütüphanesine eklenecek.

    Dizinin hikayesi, emekliliğin eşiğindeki bir CIA ajanını merkezine alıyor ve bu ajanın kızının da bir ajan olduğunu, dolayısıyla ilişkilerinin tamamen yalana dayalı olduğunu fark etmesiyle birlikte yaşananları anlatıyor.

    Schwarzenegger'e Monica Barbaro, Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris ve Fabiana Udenio gibi isimlerin eşlik ettiği FUBAR, Nick Santora'nın (Reacher,Scorpion) tarafından yaratıldı. Santora aynı zamanda dizinin baş sorumlusu ve Arnold Schwarzenneger ile birlikte yürütücü yapımcılığı da üstleniyor.

    Yeni fragman, Schwarzenegger'in bir CIA ajanı olarak hayatını kapattığını ve normal bir hayat yaşamayı umarak emekli olduğunu, kızının hayatının bir parçası olmaya ve boşandığı karısıyla yeniden bir araya gelmeye çalıştığını gösteriyor. Ancak emekli olduktan kısa bir süre sonra, son bir iş daha yapması gerekir: Panda kod adlı bir ajanı kurtarmak ve kitle imha silahlarını ele geçirmek.

    "Panda"nın kendi kızı olduğunu öğrenene kadar her şey normaldir... Sonrasındaysa ikisinin de dövüş becerilerinin ortaya çıktığını ve dizinin hedeflediği komedi ve aksiyon karışımını görüyoruz.

    FUBAR, 25 Mayıs'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top