Hesabım
    "Doctor Who" 1960'lara Geri Dönüyor: Ncuti Gatwa ve Millie Gibson'lı Yeni Görseller!

    BBC, Doctor Who'nun 14. sezonundan yeni görseller paylaştı.

    BBC

    BBC, "Doctor Who"nun 14. sezon setinden Ncuti Gatwa ve Millie Gibson'lı yeni görseller yayınladı.

    15. Doktor'u oynayan Gatwa ve Gibson'ın Ruby Sunday karakteri, yeni fotoğraflarda tepeden tırnağa 1960'ların tarzına bürünmüş durumda görünüyorlar. BBC, çiftin yer aldığı “Doctor Who” özel bölümünün çekimlerinin devam ediyor olması dışında tüm ek ayrıntılar konusunda sessiz kalıyor.

    İkonik dizi, önümüzdeki Kasım ayında, David Tennant'ın on dördüncü Doctor olarak geri döneceği üç özel bölümle geri dönecek. Dizinin 60. yılı için yayınlanacak bu bölümlerde Ncuti Gatwa'yı da ilk kez Doctor olarak izleyeceğiz. Özel bölümlerde Tennant'a daha önceki rol arkadaşı Catherine Tate de eşlik edecek. Kadroda ayrıca Neil Patrick Harris de var ancak canlandırdığı karakterin detayları bilinmiyor.

    Dizinin baş sorumluluğuna geri dönen Russell T. Davies, Geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamada "David Tennant'ın ortaya çıkışının sizi şaşırttığını düşünüyorsanız, yolda çok daha fazla sürprizimiz var. Ncuti'nin 15. Doctor'una giden yol gizem, korku, robotlar, kuklalar, tehlike ve eğlenceyle dolu" diyerek hayranları heyecanlandırmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top