Hesabım
    "Stranger Things"in Yaratıcılarından Yeni Bilim Kurgu Dizisi Geliyor: "The Boroughs"

    Netflix, Duffer Kardeşler'in yeni dizisini duyurdu.

    .

    Netflix'in hit dizisi "Stranger Things" 5. sezonuyla final yapmaya hazırlanırken, dizinin yaratıcıları Matt Duffer ve Ross Duffer Kardeşler yeni dizileri için hazırlıklara başladı.

    Tıpkı "Stranger Things" gibi bilim kurgu ve doğaüstü korku öğelerini birleştiren yeni dizi "The Boroughs" dizisi, bir başka Netflix projesi olan "The Dark Crystal: Age of Resistance"ın yratıcıları Jeffrey Addiss ve Will Matthews tarafından yaratıldı. Yazarlığını da bu iki ismin üstleneceği dizide Duffer Kardeşler yürütücü yapımcı olarak dahil oldular.

    "The Boroughs", New Mexico çölündeki bir emekliler topluluğunda geçen ilginç bir hikayeyi konu alacak. Çölün ortasında bir araya gelen bir grup beklenmedik kahraman, sahip olmadıkları tek şeyi, yani zamanı çalmak için başka dünyalardan gelen bir tehdidi durdurmak zorunda kalıyor.

    Matt ve Ross Duffer, projeye katılmaları ile ilgili yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandılar:

    "Jeff ve Will’in yazdığı işlerin uzun zamandır büyük hayranıyız. Bize The Boroughs fikrini sunduklarında ellerinde çok önemli bir iş olduğunu hemen anladık. The Boroughs dizisindeki kahramanlar Stranger Things’tekilerden birkaç yaş daha büyük olsalar da onlar da benzer şekilde sevimli bir uyumsuzlar grubu ve yer yer korkutucu, komik ve derinden dokunaklı olan bir macerada onlara katılmanızı dört gözle bekliyoruz."

    Addiss ve Matthews son olarak, önümüzdeki yıl Nisan ayında sinemalarda gösterime girecek olan "Lord of the Rings: War of Rohirrim" adlı animasyon filmi üzerinde çalışıyorlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top