Hesabım
    "Heartstopper" 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

    Netflix, sevilen dizinin ikinci sezon tarihini bir video ile duyurdu.

    Netflix

    Geçtiğimiz yıl ilk sezonuyla izleyici karşısına çıkan Netflix dizisi "Heartstopper"ın ikinci sezonunun yayın tarihi açıklandı. Netflix, yayınladığı bir video ile ikinci sezonun 3 Ağustos'ta geleceğini duyurdu.

    Alice Oseman’ın, ülkemizde "muzır yayın" olarak değerlendirilen, kitapçılarda teşhir edilmesi yasaklanan ve ancak kapalı zarf altında satılabilen "Kalp Çarpıntısı" adlı roman serisinden uyarlanan "Heartstopper", ilişkileri romantik bir birlikteliğe dönen Nick ve Charlie adlı gençlerin hikayesini takip ediyor.

    Başarılı bir öğrenci olan Charlie (Joe Locke), eşcinsel olduğu ortaya çıktığından beri okulda zorbalığa maruz kalmaktadır ve zamanla utangaç ve güvensiz birine dönüşür. Nick (Kit Connor) ise okulun popüler çocuğu ve mükemmel bir ragbi oyuncusudur. İkisi arasında her gün daha da yakınlaşan yoğun ve öngörülemeyen bir dostluk geliştirirler. Ancak çok geçmeden Charlie, Nick'e karşı hislerinin farklılaştığını keşfeder. Nick ile bir şansı olduğuna inanmasa da aşk şaşırtıcı şekillerde işler...

    İkinci sezon çekimleri 2022'nin Eylül ayında başlamıştı. Joe Locke ve Kit Connor'ın yanı sıra; Tara rolünde Corinna Brown, Darcy rolünde Kizzy Edgell, Harry rolünde Cormac Hyde-Corrin, Ben rolünde Sebastian Croft, Tori rolünde Jenny Walser, Imogen rolünde Rhea Norwood ve Bay Ajayi rolünde Fisayo Akinade yeni sezonda rollerine geri dönecekler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top