Hesabım
    "Citadel" Şimdi Prime Video’da!

    Aksiyon dizisinin başrollerini Richard Madden, Priyanka Chopra Jonas ve Stanley Tucci üstleniyor.

    Prime Video’nun uzun zamandır merakla beklenen dev bütçeli aksiyon dizisi "Citadel" nihayet izleyicilerle buluşuyor. Küresel bir tehdidi durdurmak için dünyanın dört bir yanından casusların bir araya geldiği dizide, Mason Kane (Richard Madden) ve Nadia Singh (Priyanka Chopra) adlı ajanların hikayesi anlatılıyor.

    "Citadel"in konusu kısaca şöyle: Görevi tüm insanların emniyetini sağlamak olan bağımsız küresel casus teşkilatı Citadel, sekiz yıl önce, manipülatör güçlü bir birlik olan Manticore tarafından yok edilmiştir. Seçkin ajanlar Mason Kane ve Nadia Sinh, hayatlarını kıl payı kurtarmayı başarırlar ancak hafızaları silinir.

    O zamandan beri, geçmişlerinden habersiz bir şekilde yeni kimlikler altında yaşayan ajanlar, Manticore'un tehlikeli planlarını engellemek için yardım isteyen eski meslektaşları Bernard Orlick’in (Stanley Tucci) peşlerine düşmesiyle, yeniden aksiyon dolu bir dünyanın içine çekilirler. Sırlar, yalanlar ve tehlikeli ama ölümsüz bir aşk üzerine kurulu ilişkileriyle uğraşırken, bir yandan da Manticore’u durdurmak için, onları Dünya’nın dört bir yanına çağıran görevlerine hazırlanırlar...

    Russo Kardeşler’in (Avengers: Endgame, Captain America: Civil War) baş yapımcılığını ve bazı bölümlerin yönetmenliğini üstlendiği "Citadel"in evreni; Hindistan, İtalya gibi ülkelerde yerel yıldızlarla çekilecek spin-off projeleriyle büyüyecek.

    "Citadel"i Prime Video’da şimdi izlemek için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top