Hesabım
    "Only Murders in the Building" 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

    Sevilen dizinin üçüncü sezonunda usta oyuncu Meryl Streep de var...

    Hulu

    Hulu'nun iki sezondur devam eden ve olumlu eleştiriler toplayan eğlenceli dizisi "Only Murders in the Building"in üçüncü sezonuyla geri dönüş tarihini Steve Martin açıkladı. Dizideki rol arkadaşı Martin Short ile birlikte bir turne şovu düzenleyen oyuncu, Walt Disney Theatre'daki gösterisinde, yeni sezonun 8 Ağustos'ta başlayacağını müjdeledi.

    Ülkemizde Disney+'ta yayınlanan "Only Murders in the Bulding"in üçüncü sezonu için Steve Martin, Martin Short ve Selena Gomez rollerine geri dönerken, onlara bu sezonda katılan yeni isimler Jesse Williams, Paul Rudd ve Meryl Streep eşlik edecek.

    Gerçek suç hayranı kahramanlarımız bu sefer, ikinci sezon finalinde Oliver ve Charles'ın oyununun provasında öldürülen Ben Gilroy'un (Paul Rudd) katilini ortaya çıkaramaya çalışacaklar. Meryl Streep, tiyatro ekibinde yer alan beceriksiz bir oyuncuya hayat verirken, Jesse Williams kendi sırları olan ve Arconia binasıyla ilgilenen bir belgeselci olarak izleyici karşısına çıkacak.

    Tina Fey, Vanessa Aspillaga, Adine Verson, Michael Cyril Creighto ve Ryan Broussard'ın da rol aldığı üçüncü sezonun çekimleri iki hafta önce tamamlandı.

    "Only Murders in the Building" ve diğer Hulu içeriklerini izlemek için Disney+'a şimdi abone olun...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top