Hesabım
    Teresa Palmer Başrollü Gerilim Dizisi "The Clearing"ten İlk Fragman

    Hulu dizisi yakında Disney+ta yayınlanacak.

    Hulu, masum çocukları kurtarmak için şeytanlarıyla yüzleşmesi gereken bir kadını canlandıran, Teresa Palmer'ın yer aldığı yeni psikolojik gerilim draması The Clearing'in resmi fragmanını yayınladı. Dizi ilk iki bölümüyle 24 Mayıs 2023'te yayınlanmaya başlayacak ve her çarşamba yeni bölümlerle devam edecek. Dizi aynı tarihte ülkemizde de Disney+ tarafından yayınlanacak.

    J.P. Pomare'nin aynı adlı çok satan polisiye gerilim romanından uyarlanan The Clearing, Elise McCredie ve Matt Cameron tarafından yaratılıp ve yazıldı. Her ne kadar bir kitap uyarlaması olsa da, kitap da Avustralya'daki ve dünyadaki gerçek hayattaki kültlerden ilham alıyor.

    Dizide Teresa Palmer (Warm Bodies), Miranda Otto (Chilling Adventures of Sabrina) Guy Pearce (Mare of Easttown), Hazem Shammas (Safe Harbour), Mark Coles-Smith (Mystery Road) ve yükselen yıldız Julia Savage (Mr Inbetween) yer alıyor.

    Gelecekte masum çocukların kaçırılmasını ve baskı altına alınmasını durdurmak için geçmişinden gelen şeytanlarla yüzleşmek zorunda kalan bir kadının ve bir tarikatın kabuslarını konu alan duygusal ve psikolojik bir gerilim olarak tarif edilen dizinin yönetmenliğini Jeffrey Walker ve Grace Otto üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top