Hesabım
    "Good Omens" 2. Sezon Tarihi Belli Oldu!

    David Tennant ve Michael Sheen'li fantastik dizi 2. sezonuyla geri dönecek...

    Prime Video

    Prime Video, Neil Gaiman ve Terry Prartchett'ın aynı adlı kitabından uyarlanan "Good Omens"ın 2. sezon tarihini açıkladı. Başrollerini David Tennant ile Michael Sheen'in üstlendiği fantastik dizi 28 Temmuz'da geri dönüyor.

    Dizinin ilk sezonu melek Aziraphale (Sheen) ve iblis Crowley'nin (Tennant) dünyanın yaratılışından bu yana gelişen beklenmedik ortaklıklarını ve sonunda kıyametten kaçınmak için yapmak zorunda kaldıkları iş birliğini konu alıyor.

    Gaiman ve Pratchett'ın dilimize "Kıyamet Gösterisi" adıyla çevrilen romanındaki fantastik ögeleri ekrana taşırken, oyuncuların arasındaki uyumla da büyük beğeni toplayan dizi aslında tek sezonluk bir sınırlı dizi olarak planlandı. Ancak hayranları ilgisi ve sevgisiyle, Neil Gaiman'ın da onayıyla 2. sezona yeşil ışık yakıldı.

    Yeni sezon kaynak materyalin dışına çıkacak ve Aizraphale ile Crowley arasındaki tuhaf arkadaşlığı merkezine alarak yeni bir hikaye anlatacak. Kıyamet tehdidinin ortadan kalmasından sonra ikili Londra Soho'da ölümlüler arasında yaşamaya devam ederler, ancak beklenmedik bir habercinin çıkagelmesinin yarattığı gizem yeni maceralara gebedir...

    "Good Omens" 2. sezon 28 Temmuz'da Prime Video'da!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top