Hesabım
    Kara Komedi Dizisi "Based on a True Story"den İlk Fragman Yayınlandı

    "The Boys"un yaratıcısından yeni bir kara komedi geliyor...

    "The Boys" dizisinin yazarı ve yürütücü yapımcısı Craig Rosenberg'in imzasını taşıyan kara komedi "Based on a True Story" dizisinden ilk fragman yayınlandı.

    Başrollerini Kaley Cuoco ve Chris Messina'nın üstlendiği dizi, Amerika'nın gerçek suç takıntısından yararlanmak için eşsiz bir fırsat yakalayan bir emlakçı, eski bir tenis yıldızı ve bir tesisatçıyı takip ediyor.

    Sekiz bölümlük Peacock dizisinde Cuoco ve Messina'ya Tom Bateman, Priscilla Quintana, Liana Liberato, Natalia Dyer, Alex Alomar Akpobome, Aisha Alfa, Annabelle Dexter-Jones ve Li Jun Li gibi isimler eşlik ediyor.

    Fragman, Cuoco'nun Ava karakterinin ve Messina'nın Nathan karakterinin evliliklerini kurtarmaya ve doğmak üzere olan bebekleriyle geçimlerini sağlamaya çalıştığını gösteriyor. Ava, haberlerde çıkan bir katilin kim olduğunu bildiğine inandığında, o ve kocası bir podcast başlatmaya ve onu bu programda ortaya çıkarmaya karar verirler. Ancak kısa sürede bu işin içine girmelerindeki tehlikeyi fark ederler...

    Diziyle ilgili daha önce yaptığı bir açıklamada Rosenberg, podcast'ler, belgeseller ve gerçek hikayelere dayanan kurgusal şovların dijital platformlara hakim olmasıyla gerçek bir suç fenomeninin Amerika'yı kasıp kavurduğunu açıklayarak "Gençlik hayalleri gerçekleşmemiş ve gerçek suç dalgasını hayatlarını değiştirmek ve evliliklerini kurtarmak için bir fırsat olarak gören, cana yakın evli bir çift fikri beni büyüledi" demişti.

    "Based on a True Story" 8 Haziran'da yayınlanmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top