Hesabım
    "Loki" 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

    Marvel Studios, "Loki" ve "Echo" için tarih verdi!

    Disney

    Marvel Studios, önümüzdeki dönem için dizilerini kapsayan planlarını ve hayranların merakla beklediği iki dizinin yayın tarihini açıkladı.

    "Loki" dizisinin toplamda altı bölümden oluşacak olan 2. sezonu 6 Ekim'de prömiyer yapacak ve her hafta gelen bölümlerle Kasım ortasına kadar devam edecek. "Hawkeye" dizisinin spin-off projesi olan "Echo" dizisi ise 29 Kasım'da yayınlanacak ancak Disney+ bu dizi için yayın stratejisini değiştiriyor.

    "Echo" alışılmışın dışında haftalık bölümler halinde değil daha çok Netflix'in yayın stratejisini benimseyen bir yaklaşımla tüm sezon aynı anda yayınlanacak. Dizi, Disney+'ta bu şekilde yayınlanan ilk Marvel dizisi olacak.

    Alaqua Cox'un hayat verdiği sağır bir Amerikan yerlisi olan Maya Lopez'i merkezine alan dizideki olayların doğrudan "Daredevil: Born Again"e bağlanacağı daha önce açıklanmıştı. Hem Charlie Cox hem de Vincent D'Onofrio konuk oyuncu olarak "Echo"da da görünecekler.

    Diğer yandan "Daredevil: Born Again"in yaklaşık bir yıl sürecek çekim takvimi, Amerikan Yazarlar Birliği'nin grevi nedeniyle duraklatıldı. Dizinin çekimlerinde yaşanacak uzun süreli sarkmalar yayın tarihinin de ertelenmesine neden olabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top