Hesabım
    "The Idol" ve "Euphoria" Aynı Evrende mi Geçiyor?

    Sam Levinson tarafından yaratılan iki HBO dizisi birbiriyle bağlantılı mı?

    HBO

    Sam Levinson ve The Weeknd'in yeni dizisi "The Idol"ın ilk bölümündeki bir cameo, dizinin Levinson imzalı "Euphoria" ile aynı hikaye evreninde geçtiği yönünde spekülasyonlara yol açtı.

    Akademi Ödüllü yönetmen Barry Levinson'ın oğlu Sam Levinson, dizideki performansıyla Emmy kazanan Zendaya'nın iyileşmekte olan bir uyuşturucu bağımlısını canlandırdığı HBO gençlik draması "Euphoria"yı yarattığında tüm dikkatleri üzerine çekti.

    "Euphoria"nın sezonları arasında Levinson, Lily Rose-Depp'in The Weeknd tarafından canlandırılan bir tarikat lideri ve gece kulübü sahibiyle karmaşık bir ilişki geliştiren Jocelyn adlı bir pop yıldızını canlandırdığı müstehcen bir başka HBO şovu olan "The Idol"ın ortak yapımcılığını üstlendi.

    4 Haziran'da HBO'da yayınlanan "The Idol" 1. bölümde, "Euphoria"da Maddy Perez'i oynayan Alexa Demie, Jocelyn ve Dyanne rolündeki Jennie Ruby Jane'in dahil olduğu bir ekiple bir gece kulübünde dans ederken görüldü. Demie'nin bu cameo'su çok hızlı geçmiş olsa da hayranları Levinson tarafından yaratılan iki HBO şovunun aynı evrende geçtiğine ikna etti.

    Peki iki dizi gerçekten de aynı evreni mi paylaşıyor?

    PopCrave'e göre Levinson, yeni dizisinin ilk iki bölümünün prömiyerini yaptığı Cannes Film Festivali'nde dizilerin "aynı evrende" geçtiğini ve Demie'nin bir kamera hücresi yapacağını doğrulamıştı. Demie, The Idol'da "iki numaralı kulüp kızı" olarak anılsa da, yaratıcının yorumu onun Maddy rolünü gerçekten yeniden canlandırdığını doğruluyor.

    Bu durumda Maddy'nin dünyaca ünlü bir pop yıldızıyla takılmasının, bir zaman atlaması beklenen "Euphoria" 3. sezon hikayesinde bahsedilen bir şey olup olmayacağı büyük bir merak konusu. Bununla birlikte, Demie'nin "The Idol"da görünmesinin yalnızca "Euphoria" hayranlarını tartışmaya çekmek için eklenmiş bir detay olması da mümkün görünüyor.

    The Idol: Yayın Tarihi, Oyuncular, Tartışmalar ve Bilmeniz Gereken Diğer Her Şey

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top