Hesabım
    Star Wars Dizisi "Ahsoka" Ne Zaman Başlayacak?

    Disney yeni Star Wars dizisinin yayın tarihini açıkladı.

    Disney

    Lucasfilm, merakla beklenen "Star Wars: Ahsoka" dizisinin yayın tarihini açıkladı. Disney+'ta yayınlanacak olan dizi 23 Ağustos'ta başlayacak.

    Tüm Star Wars dizi ve filmleri için Disney+'a şimdi abone olun...

    Ahsoka'nın "The Mandalorian" ve "The Book of Boba Fett"teki canlı aksiyon görünümlerinin ardından gelen hikaye, İmparatorluğun düşüşünden sonraki bir dönemde geçiyor.

    Aynı zamanda animasyon dizi "Star Wars Rebels"ın devamı niteliğinde olan "Ahsoka"da, eski Jedi Şövalyesi Ahsoka Tano savunmasız bir galaksiye yönelik ortaya çıkan bir tehdidi araştırırken, ortadan kaybolan Amiral Thrawn ve Ezra Bridger'ın peşine düşüyor.

    Proje, "Star Wars Rebels" ortak yaratıcısı Dave Filoni'nin imzaını taşıyor. Filoni aynı zamanda Jon Favreau ile birlikte yönetici yapımcılığı üstleniyor. Filoni, dizinin her bölümünü kendisinin yazdığını belirtmişti.

    Rosario Dawson'ın Ahsoka Tano olarak yeniden izleyici karşısına çıkacağı dizinin oyuncu kadrosunda; Sabine Wren rolünde Natasha Liu Bordizzo, Hera Syndulla rolünde Mary Elizabeth Winstead, Ezra Bridger rolünde Eman Esfandi, Shin Hati rolünde Ivanna Sakhno ve Baylan Skoll rolünde yakın zamanda hayatını kaybeden Ray Stevenson yer alıyor.

    Ayrıca, Anakin Skywalker olarak Hayden Christensen ve Admiral Thrawn olarak Lars Mikkelsen de geri dönüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top