Hesabım
    "House of the Dragon" 2. Sezon Setinde Açığa Çıkan 8 Önemli Detay!

    Dizinin setinden gelen görseller ve videolar, 2. sezona dair önemli anların ipuçlarını verdi.

    HBO

    HBO'nun "Game of Thrones" yan hikayesi olan "House of the Dragon" dizisinin 2. sezonu hayranlar tarafından merakla bekleniyor. Dizinin sezonları arasına giren uzun zaman büyük bir şikayet kaynağı olsa da, setten gelen fotoğraf ve videolar, yeni sezondan neler beklememiz gerektiğine dair çok fazla detay sunarak heyecanı yükseltiyor.

    House of the Dragon 2. sezonun hikayesi, Aemond Targaryen'in (Ewan Mitchell) yanlışlıkla Lucerys Velaryon'u öldürdüğü şok edici sezon finali üstüne inşa edilecek. Bu, Ejderhaların Dansı olarak bilinen Targaryen iç savaşının başlamak üzere olduğu ve her şeyin eskisinden daha büyük, daha kanlı ve daha acımasız olacağı anlamına geliyor.

    Doğal olarak, 2. sezona dair ayrıntıların çoğu gizli tutuluyor. Birleşik Krallık'taki Leavesden Stüdyoları'nda, kapalı kapılar ardında sürdürülen çekimler bu gizliliğe destek olurken, İspanya'nın Cáceres şehri gibi gerçek mekanlarda da çekimler yapılıyor. Bu sayede sosyal medyada yayılan çok sayıda set fotoğrafı ve videosu 2. sezona ilk bakışı sunuyor. Peki şimdiye kadar gelen bu görüntülerden 2. sezon hakkında neler öğrendik, gelin birlikte bakalım...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top