Hesabım
    "Good Omens" 2. Sezona İlk Bakış!

    Prime Video'nun sevilen dizisi 2. sezonuyla 28 Temmuz'da geliyor.

    Fantastik komedi dizisi "Good Omens" yeni sezonuyla izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Prime Video, 28 Temmuz'da yayına başlayacak 2. sezondan ilk fragmanı yayınladı.

    Michael Sheen'in melek Aziraphale, David Tennant'ın ise iblis Crowley rollerine geri döndüğü dizinin ilk sezonunda, bu tuhaf ikili Kıyamet'i durdurmak için birlikte hareket etmişlerdi.

    Şimdi baş melek Gabriel'in (Jon Hamm) ortadan kaybolup, sonrasında birçok soru işareti ile birlikte insanların arasında ortaya çıkmasıyla başlayan, tüm cenneti ve cehennemi içine alan bir gizemi çözmek için yeniden bir araya gelmeleri gerekiyor.

    Neil Gaiman ve Terry Pratchett tarafından kaleme alınan, 1990 tarihli Good Omens (Kıyamet Gösterisi) romanından uyarlanan ilk sezonun ardından çok tutan dizi, devam edebilmek için kaynak materyalin ötesine geçiyor. Pratchett 2015 yılında hayatını kaybetti ancak Gaiman, daha önce olası bir devam hikayesi yaratmak üzerine konuştuklarını be gidebilecekleri yolları tartıştıklarını belirtmişti.

    Mark Gatiss, Steve Pemberton, Reece Shearsmith, Niamh Walsh ve Derek Jacobi yeni sezon için geri dönerken, Nina Sosanya, Miranda Richardson, Dame Sian Phillips, Tim Downie gibi kadroya yeni katılan isimler de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    "Good Omens" 2. Sezonuyla 28 Temmuz'da Prime Video'da!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top