Hesabım
    "The Crown" 6. Sezon İçin Tüm Elizabeth Oyuncuları Geri Dönüyor

    "The Crown" final sezonunda Kraliçe Elzabeth'i canlandıran tüm oyuncular rol alacak.

    Netflix

    Kraliçe Elizabeth'in tahta çıkışından itibaren İngiltere Kraliyet ailesini merkezine alan Netflix dizisi "The Crown" 6. sezonuyla final yapacak. Dizini yapımcıları, son sezonda 8 Eylül 2022'de hayatını kaybeden Kraliçe'ye saygılarını sunmak için özel bir hazırlık içindeler.

    The Sun gazetesine göre yapımcılar, dizi boyunca Kraliçe II. Elizabeth'i canlandıran Claire Foy, Olivia Colman ve Imelda Staunton'ı özel bir sahnede bir araya getirecekler. Ayrıca Viola Prettejohn, 1953'teki taç giyme töreninden önce, İkinci Dünya savaşı sırasında hala bir prenses olan genç Elizabeth olarak onlara katılacak.

    "The Crown"da Claire Foy, Kraliçe'nin tahta çıktıktan sonraki dönemlerini iki sezon boyunca canlandırdı ve performansıyla Altın Küre, SAG ve Primetime Emmy ödüllerini kazandı. Üçüncü sezondan itibaren orta yaşlı Kraliçe'yi Olivia Colman canlandırdı. Elizabeth rolü Colman'a da Altın Küre adaylığı ve Emmy ödülü kazandırdı.

    9 Kasım'da, yani Kraliçe'nin vefatıdan bir y sonra Netflix kütüphanesine eklenen 5. sezonda ise rolü Imelda Staunton devraldı. Staunton, gelecek sezonda da Kraliçe'nin yaşlı halini canlandırmaya devam edecek. Diğer oyuncuların final sezonuna katılımının nasıl olacağı şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top