Hesabım
    Jordan Peele ve Selena Gomez'den Çizgi Roman Uyarlaması Dizi Geliyor

    Coyotes "Kill Bill" ve "The Last of Us"ın birleşimi olarak tarif ediliyor.

    .

    Film Updates'in özel haberine göre, Selena Gomez ve Jordan Peele (Get Out, Nope) Prime Video için Sean Lewis'in ünlü çizgi romanı "Coyotes"in dizi uyarlamasını geliştiriyor.

    Image Comics tarafından yayınlanan ve Caitlin Yarsky'nin çizimlerinin yer aldığı Coyotes, "Kill Bill" ve "The Last of Us"ın birleşimi olarak tanımlanıyor. Hikaye, kadınların gizemli bir şekilde kaybolduğu bir çöl sınır kasabası olan Lost Girls Şehri'nde geçiyor.

    Olayları araştıran Memur Frank Coffey, bir katana bıçağına ve kadınları birer birer öldüren kurt adamları öldürme görevine sahip küçük bir kız olan Red ile tanıştığında bu işin temeline inmeye çalışır. Ancak kurtlar aslına bu köylerin erkekleridir... Sonunda hem Red hem de Memur Coffey, kendilerini, arkadaşlarının ve sevdiklerinin hayatlarının riskte olduğu efsanevi boyutlarda bir gerilimle karşı karşıya bulurlar.

    Selena Gomez, dizide yönetici yapımcı olarak yer alırken, Jordan Peele, Monkeypaw Productions bayrağı altında yer alacak. Aynı zamanda Sean Lewis de yönetici yapımcı olarak yer alıyor. Dizinin geliştirme aşaması şu anda senaristler grevi nedeniyle duraklamış olsa da çalışmalar birkaç aydır devam ediyor. Selena Gomez'in projede oyuncu olarak yer almasına yönelik bir plan şimdilik yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top