Hesabım
    "The Boys" 4. Sezondan Kötü Haber

    Dördüncü sezon senaristler grevi bitene kadar yayınlanmayacak...

    Prime Video

    Prime Video'nun sevilen dizisi "The Boys"un yaratıcısı ve dizi sorumlusu Eric Kripke, hayranların heyecanla beklediği dördüncü sezonunun, devam eden senaristler grevi çözülene kadar yayınlanmayacağını doğruladı.

    Amerikan Yazarlar Birliği'nin (WGA) 2 Mayıs'tan bu yana devam eden grevi çok fazla film ve diziyi etkiledi. "The Boys" dördüncü sezonun çekimleri ise grev başlamadan önce tamamlanmıştı bu yüzden kimse dizinin grevden etkilenmesini beklemiyordu. Krike ilk bilgiyi Twitter'dan paylaştı ve yeni sezonun çıkış tarihinin grevin bitmesine bağlı olduğunu belirtti.

    Bir hayran tarafından halihazırda çekimleri tamamlanan sezonun neden grevden etkilendiği sorulduğunda ise Kripke, dizinin post prodüksiyon aşamasında yeniden yazılması ve kaydedilmesi gereken diyalogların olduğunu, yani sürecin her aşamasında senaristlere ihtiyaç olduğunu belirtti.

    Dördüncü sezonu için bir yayın aralığı duyurulmamıştı. Çekimler Nisan ayında tamamlandı ve bu durumda "The Boys" için tahmin edilen en erken dönüş tarihi 2024 başlarıydı. Ancak son açıklamalarla birlikte dizinin dördüncü sezonunun daha da ileri bir tarihe erteleneceği kesinleşmiş oldu. Bu ertelemenin ne kadar süreceğini tahmin etmek ise kolay değil.

    Spin-off dizisi "The Boys: Gen V" cephesindeyse durum daha olumlu. Dizinin bu yılın sonlarında piyasaya sürülmesi planlanmıştı ve çekimleri grevden dokuz ay önce tamamlanmıştı. Proje daha ileri bir aşamada olduğu için grevden etkilenme olasılığı çok daha düşük.

    The Boys Spin-off'u "Gen V"ye İlk Bakış!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top