Hesabım
    Prime Video'nun İlk Yerli Dizisinde Başroller Belli Oldu!

    Prime Video'nun ilk yerli orijinal dizisi "Kanlı Yayın"da kimler rol alacak?

    Beyazperde

    Şubat ayında yayınlanan Murat Boz ve Burcu Özberk başrollü ilk yerli filmi "Rüyanda Görürsün"ün ardından Prime Video ilk yerli dizisi için de çalışmalara başladı. OGM Pictures'ın Prime Video için çekeceği dizinin adı "Kanlı Yayın" olacak.

    Birsen Altuntaş'ın haberine göre "Kanlı Yayın"da başrolleri Bergüzar Korel ile Caner Cindoruk üstlenecekler. Proje tasarımını Selim Erkul'un yaptığı, senaryosunu Hilal Yıldız ve Nazlı Sunlu Kaçan'ın kaleme aldığı dizi, Müge Anlı gibi televizyon programlarına cinayet vakalarını inceleyen bir sunucuyu konu alıyor.

    Bergüzar Korel, Neslihan Turhan adlı bu sunucuya hayat verirken, Caner Cindoruk Nejat adındaki polis komiserine hayat verecek. Neslihan Turhan'ın edebiyat profesörü eşi Vural Turhan'ı canlandıracak aktör ise henüz belli değil.

    Toplamda sekiz bölümden oluşacak "Kanlı Yayın"ın yönetmen koltuğunda "Ayla", "Türk İşi Dondurma" gibi yapımları yöneten Can Ulkay oturuyor. Altuntaş, dizinin Leyla adlı genç kızın cesedini 3 arkadaşının gömdüğü sahnelerle başlayacağını da bildiriyor.

    Üçüncü kez anne olan Bergüzar Korel "Kanlı Yayın"dan önce “10 Saniye” adlı film için setlere döndü. Korel, başrolünü Bige Önal ile paylaşacağı SKY Film imzalı "10 Saniye"nin çekimlerini bitirir bitirmez "Kanlı Yayın"ın çekimlerine başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top