Hesabım
    Kızıl Goncalar: Özgü Namal & Özcan Deniz Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

    Özgü Namal 9 yıl sonra setlere dönüyor...

    Beyazperde

    Özgü Namal, dokuz yıl sonraki ilk dizisi "Kızıl Goncalar"da başrolü Özcan Deniz ile paylaşacak. İki büyük ismi bir araya getiren, yeni sezonun en iddialı dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı büyük bir merak konusuydu.

    Birsen Altuntaş'ın bildirdiğine göre "Kızıl Goncalar" yeni yayın döneminde Fox ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

    Gold Film imzalı dizinin senaryosu "Vatanım Sensin", "Kulüp" gibi dizilerin senaryolarına imza atan Necati Şahin tarafından kaleme alınıyor. Özgü Namal ve Özcan Deniz'e eşlik edecek oyuncular için seçmeler devam ederken, diziyi yönetecek ismin de önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

    "Kurtlar Vadisi", "Merhamet", "Hanımın Çiftliği" gibi dizlerde ve "Organize İşler", "Güneşin Oğlu", "Anlat İstanbul" gibi filmlerde rol alan başarılı oyuncu Özgü Namal, oyunculuk kariyerine 2014 yılında Ahmet Serdar Oral ile evlendikten sonra ara vermişti.

    Bu süreçte iki çocuk sahibi olan Namal'ın eşi 2020 yılında kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Bu süreçte ekranlardan tamamen uzaklaşan Özgü Namal "Kızıl Goncalar"dan alacağı ücretle de çok konuşuldu.

    Müge Dağıstanlı’nın (10Haber) haberine göre, Namal bölüm başına 700 bin TL kazanacak. Ayrıca proje için yıllar sonra İstanbul’a dönüş yapacak olan Namal’ın setteki çalışma saatlerinin de iki çocuğuna vakit ayırabileceği şekilde düzenlenmesini istediği, yapımcının da bunu kabul ettiği belirtiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top