Hesabım
    Prime Video "The Boys" Evreninden Doğan "Gen V" Dizisinin Yayın Tarihini Açıkladı!

    "The Boys" spin-off'u ne zaman başlayacak?

    "The Boys" evreninden doğan "Gen V" dizisi, ilk üç bölümüyle 29 Eylül Cuma günü yalnızca Prime Video’da başlıyor. Her hafta bir bölüm yayınlandıktan sonra 3 Kasım Cuma günü epik sezon finalini izleyicilerine sunacak olan dizi, dünya çapında 240'tan fazla ülke ve bölgede gösterime girecek.

    "Gen V", Amerika'da yalnızca genç süper kahramanların eğitim gördüğü Godolkin Üniversitesi’nde (Vought International tarafından yönetilen) geçiyor. Üniversitede “Compound V” (V Bileşiği) hakkında eğitim alan ilk nesil süper kahramanlar, güçlerinin tanrı vergisi olmadığını, aslında kendilerine enjekte edilen bu bileşenden kaynaklandığını öğrenirler.

    Bu genç ve son derece rekabetçi süper kahramanlar, kendi fiziksel ve ahlaki sınırlarını zorlarken okulda dereceye girmek ve birinci olabilmek için mücadele ederler. Üniversitenin karanlık sırları ortaya çıktıkça öğrenciler nasıl birer kahraman olacakları konusuyla yüzleşmek zorunda kalacaklardır.

    Dizinin başrollerini Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh ve Asa Germann paylaşıyor. Ayrıca Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas ve Marco Pigossi gibi isimler de rol alıyor. Misafir oyuncuları arasında Clancy Brown ve Jason Ritter’ın yanı sıra "The Boys" dizisindeki rolleriyle Jessie T. Usher, Colby Minifie ve P.J. Byrne yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top