Hesabım
    "Loki" 2. Sezondan İlk Fragman Yayınlandı!

    "Loki" 6 Ekim'de Disney+'ta...

    Marvel Studios, "Loki" 2. sezondan ilk fragmanı yayınladı. Tom Hiddleston'ın bir kez daha Kurnazlık Tanrısı Loki rolüyle izleyici karşısına çıkacağı ikinci sezon 6 Ekim'de Disney+'ta izleyici ile buluşacak.

    Disney+'a şimdi abone olmak için tıklayın...

    Loki'nin kendisini Zaman Değişimi Otoritesi'nin ruhu için bir savaşın içinde bulduğu ilk sezon finalinin ardından gelen yeni sezonda; Sylvie olarak Sophia Di Martino, Mobius olarak Owen Wilson, Yargıç Renslayer olarak Gugu Mbatha-Raw ve Hunter B-15 olarak Wunmi Mosaku geri dönüyor.

    Oyuncu kadrosuna yeni katılan isimler arasında ise "Everything Everywhere All At Once" ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ını kucaklayan Ke Huy Quan dikkat çekiyor. Bir Zaman Değişimi Otoritesi çalışanını canlandıran Quan’ın karakteri, fragmanda Loki ve Mobius’a çoklu evren tehlikeleriyle başa çıkmada yardımcı oluyor ve kendine özgü tavrıyla dikkat çekiyor.

    Fragmanda ayrıca Jonathan Majors'ın Kang olarak geri dönüşü dikkat çekiyor. Majors ikinci sezona, Kang'ın bir varyantı olan Victor Timely olarak katılıyor. Taciz ve şiddet iddialarıyla gündeme gelen oyuncunun Marvel Sinematik Evreni'nden çıkartılacağı gündeme gelmişti ancak görünüşe göre bu iddialar gerçeği yansıtmıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top