Hesabım
    Fantastik Korku Dizisi "The Changeling"den İlk Fragman

    Apple TV+ dizisinin başrollerinde LaKeith Stanfield ve Clark Backo yer alıyor.

    Apple TV+, fantastik korku dizisi "The Changeling"in ilk fragmanını yayınladı. Victor LaValle'nin çok satan romanından uyarlanan dizi "bir korku hikayesi, bir ebeveynlik masalı ve varlığından haberdar olmadığınız bir New York City'de geçen tehlikeli bir yolculuk" olarak tarif ediliyor.

    Ana karakterler olarak LaKeith Stanfield ve Clark Backo'nun oynadığı hikaye, uzak diyarlardan gelen bir gizemi çözerken beklenmedik yollara sapacak. Tüm hikaye, Apollo'nun (Stanfield) sürekli olarak Emmy'ye (Backo) çıkma teklif etmesi ve başarısız olmasıyla başlıyor. Genç kadın sonunda, yakında başka bir ülkeye taşınacağı için onu reddettiğini söyler.

    Emmy uzakta geçirdiği süre boyunca ormanı keşfeder ve sonunda insanların onu uzak durması için uyardığı bir lagünde yolu fantastik varlıklarla kesişir. Geri döndüğünde Apollo'nun teklifini kabul eder ancak Emily'nin gizemli lagündeki macerası peşlerini bırakmayacaktır. Hayatlarını ve bebeklerini kaybetmeye riskiyle karşı karşıya kalan çift laneti bozmanın yolunu bulmak zorundadır...

    Stanfield ve Backo'ya Adina Porter, Samuel T. Herring, Alexis Louder, Jared Abrahamson ve Malcolm Barrett'in eşlik ettiği "The Changeling"i "Cruella"nın yazarı Kelly Marcel kaleme aldı. Marcel aynı zamanda yürütücü yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev yapıyor.

    "The Changeling" 8 Eylül'de ilk üç bölümüyle prömiyer yapacak ve sonrasında haftalık bölümler halinde yayınlanmaya devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top