Hesabım
    "Daisy Jones & The Six" Yapımcıları 2. Sezon Fikrine Sıcak Bakıyor

    Prime Video'nun sınırlı dizisi gelecekte daha fazla bölümle dönebilir...

    Prime Video

    Taylor Jenkins-Reid'in çok satan romanından uyarlanan Prime Video dizisi "Daisy Jones & The Six" Mart ayında prömiyer yaptığı andan itibaren platformun sevilen dizilerinden biri oldu.

    İlk sezonun kitaptaki olayların tamamını işlemesine rağmen hayranlar bu kurgusal rock grubunun hikayesinin devamını heyecanla bekliyorlar. Ancak "Daisy Jones & The Six" bir sınırlı dizi olarak planlandı ve 2. sezonun geleceğine dair herhangi bir ipucu yoktu.

    Yakın zamanda Variety ile konuşan yapımcılar Scott Neustedter ve Lauren Neustadter, bu ihtimali gündeme getirerek dizinin geleceğine dair umut veren güncellemeler paylaştılar. Diziden sonrası için planlanan gerçek bir Daisy Jones & The Six konseri, oyuncular birliğinin grevi başlayınca iptal edildi ancak Lauren "Pes etmedik. Performans yapacaklarına inanıyorum, asıl soru ne zaman?" diyerek bu fikrin tamamen rafa kalkmadığını belirtti.

    Yapımcılar ikinci sezon ihtimali konusunda ise Amazon'un kendilerine gelip "nasıl olurdu?" diye sorması durumunda hemen harekete geçeceklerini belirttiler. Scott, "Taylor'la oturup bunu bir sonraki adımda nereye götürebileceğimiz hakkında saatlerce konuşmak çok eğlenceli," dedi. "Onların 40'lı yaşlarına doğru gitmek hesaplanmış bir hareketti. Yaşanacak çok hayat kaldı, bu yüzden dizi için bir gelecek olabilir."

    Dizi, 1970'lerde Daisy Jones (Riley Keough) ve Billy Dunne (Sam Claflin) adlı müzisyenlerin dahil olduğu kurgusal bir rock grubunun yükselişini ve düşüşünü anlatıyor. Büyük bir hayran kitlesine ve sonunda süper starlığa ulaşan grup beklenmedik bir şekilde dağılır ve bu olaydan yıllar sonra neden dağıldıklarına dair ayrıntıları paylaşmaya başlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top