Hesabım
    "Obi-Wan Kenobi"ye İkinci Sezon Gelecek mi?

    "Obi-Wan Kenobi" yönetmeni ikinci sezona dair umut verici bir güncelleme paylaştı.

    Disney

    Disney+'ın Star Wars dizilerinin arasına geçtiğimiz yıl Mayıs ayında katılan "Obi-Wan Kenobi" altı bölümlük bir mini dizi olarak planlanmıştı ancak görünüşe göre yeni bölümler gelebilir.

    "Obi-Wan Kenobi" Ewan McGregor'un Obi-Wan'ına ve Hayden Christensen'in Anakin Skywalker'ına son bir veda gibi hissettirmiş ve hayranlar tarafından beğenilmişti. Dizinin yönetmeni ve yürütücü yapımcısı Deborah Chow, o dönemde Deadline'e verdiği bir röportajda, dizinin "her zaman sınırlı bir [dizi] olarak tasarlandığını" ama ikinci sezon için seçilme ihtimalini göz ardı etmediğini belirtmişti.

    O zamandan bu yana ikinci sezonun fısıltıları yavaş yavaş artmaya başlasa da hiçbir resmi açıklama gelmedi. Şimdi ise Deborah Chow 2. sezona dair umut verici bir güncelleme paylaştı. The Hollywood Reporter ile konuşan Chow, ikinci sezon ihtimalinin olduğunu vurgularken şunları söyledi:

    "Her zaman böyle bir diziyi muhteşem bir şekilde bitireceğinizi düşünürsünüz, ancak bunun yerine kendinizi ikinci ekiple ve neredeyse hiç kimsenin olmadığı bir park yerinde bulursunuz. Her zaman çok umut kırıcıdır ama Ewan ve ben ikinci ekipteki son çekimimizi bitirirken, ben tam anlamıyla kulaklıklarımı çıkarırken, o bana çoktan ikinci sezon için fikirler sunmaya başladı. Bol hikayeli bir 10 yıl daha var ve bunun üstünün çizildiğini düşünmüyorum. Bu bir 'asla asla deme' durumudur, ancak bunu gerçekten sınırlı bir dizi olarak tasarladık."

    "Obi-Wan Kenobi" Sezon 2, şu anda aktif geliştirme aşamasında değil, fakat Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy de Star Wars Celebration gününde katıldığı söyleşide dizinin devam etme ihtimaline karşı kapıyı kapatmamıştı. Dolayısıyla pek yakında yeni bir sezon haberi gelebilir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top