Hesabım
    "And Just Like That" 3. Sezon Onayını Aldı!

    "Sex and the City"nin devamı olan "And Just Like That" 3. sezon için yenilendi.

    .

    "Sex and the City"nin devam dizisi "And JustLike That", 2. sezonun heyecan verici başarısının ardından Max tarafından üçüncü sezon için yenilendi. Duyuru, Kim Cattrall'ın ikonnik Samantha Jones rolüne geri döneceği sezon finalinden hemen önce geldi.

    İkinci sezon kadrosu, John Corbett'in Carrie'nin eski aşkı Aidan rolüne dönüşü de dahil olmak üzere "Sex and the City"nin son 25 yılından birçok tanıdık yüzü geri getirdi. Ancak esas bomba etkisi yaratan haber, Cattrall'ın Sarah Jessica Parker'la yıllar süren çekişmenin ardından 2. sezon finalinde Samantha Jones olarak geri döneceğinin ortaya çıkmasıydı.

    İkili arasındaki anlaşmazlığın maaş seviyeleriyle ilgili olduğuna inanılıyordu ve bu nedenle üçüncü bir Sex and the City filminin geliştirilmesi de durduruldu. Samantha karakteri ekranda başkaları tarafından anılmaya devam etti ve kısa mesajlar yoluyla ve Big'in (Chris Noth) ölümünden sonra Carrie'ye çiçek göndererek de olsa dizide Carrie'nin hayatında mesafeli bir figür olarak kalmaya devam etti.

    Dizinin yönetici yapımcılarından Michael Patrick King, 3. sezon onayını şu sözlerle duyurdu: "'Sex And The City' evreninde, bu muhteşem aktörlerin canlandırdığı, bağ kurulabilir ve ilham verici karakterlerin hayatları hakkında yeni hikayeler anlatmak için daha fazla zaman geçirmekten heyecan duyuyoruz. And Just Like That... işte üçüncü sezon geliyor."

    Her ne kadar özellikle Ché Diaz (Sara Ramirez) karakterine ve genel olarak Sex and the City'nin yazarı Candace Bushnell'e yönelik olumsuz eleştirilerle karşılansa da dizi izleyiciler arasında büyük bir hit olmaya devam ediyor ve oyuncu kadrosundaki sihir hâlâ eskinin izlerini taşıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top