Hesabım
    Disney+ Çekimleri Tamamlanan "The Spiderwick Chronicles" Dizisini İptal Etti

    Disney'in maliyet düşürme operasyonları devam ediyor...

    Disney+

    Disney, sürpriz bir şekilde, aynı adlı popüler çocuk fantastik kitaplarından uyarlanan canlı aksiyon dizisi "The Spiderwick Chronicles"ı yayınlamama kararı aldı. Sekiz bölümlük dizi, Paramount Television Studios ve 20th Television tarafından tamamlandığı için, şimdi Paramount tarafından diğer potansiyel alıcılara satılması bekleniyor.

    Disney'in diziyi, yayına hazır olmasına rağmen rafa kaldırma kararı sürdürülebilirliği en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış bir maliyet düşürme sürecine girdikleri ve mevcut stratejilerini yeniden değerlendirdikleri yönündeki son haberlerinin hemen ardından geldi. Disney, Mayıs ayında pek çok Disney+ içeriğinin silineceğini duyurdu ve "Spiderwick Chronicles"ın da bu geniş çaplı kararın kurbanlardan biri olduğuna inanılıyor.

    2021 yılında Disney+ Günü kutlamaları kapsamında duyurusu yapılan dizi, Tony DiTerlizzi ve Holly Black'in çocuklara yönelik fantastik macera kitabı serisinden uyarlandı. Hikaye, harap bir aile yadigarı eve taşınan Grace Ailesi'nin, paralel bir peri dünyasını keşfeden büyük-büyük amcaları hakkındaki karanlık gizemi çözmeye başlamalarını konu alıyor.

    Popüler kitap serisi 2008 yılında, Freddie Highmore, Mary-Louise Parker, Martin Short ve Seth Rogen'ın rol aldığı bir filme uyarlamıştı. Yeni versiyon, "fantastik macerayla birleştirilmiş modern bir ergenliğe geçiş hikayesi" olarak tarif edilirken, oyuncu kadrosunda Jack Dylan Grazer, Lyon Daniels, Noah Cottrell, Joy Bryant, Mychala Lee ve Christian Slater gibi isimler rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top