Hesabım
    Jodie Foster'lı "True Detective: Night Country" 2024'e Ertelendi

    HBO, "True Detective" dizisinin Jodie Foster'lı 4. sezonunun yayın tarihini değiştirdi.

    HBO

    "True Detective"in 2023 sonbaharında yayınlanması planlanan 4. sezonunun yayın tarihi 2024'e ertelendi. HBO'nun beğenilen antoloji dizisinin Night Country alt başlıklı yeni sezonu, Alaska'da sekiz adamın aniden ortadan kaybolmasını araştıran uyumsuz dedektifler Jodie Foster ve Kali Reis'i konu alıyor.

    Dizi için kesin bir yayın tarihi hiçbir zaman duyurulmamıştı. Erteleme kararı için de resmi bir neden belirtilmedi, ancak muhtemelen temel neden Hollywood'daki SAG-AFTRA (Oyuncular Birliği) grevinin dizinin yıldızlarının tanıtım turlarına katılmasını engelliyor olması.

    "Dune Part Two", "Challengers" gibi filmler de dahil olmak üzere pek çok yapım, yıldızlarının gücünden tanıtım kampanyası boyunca yararlanamayacağı için, grevin sona ereceği tahmin edilen 2024 yılına ertelendi ancak Oyuncular Birliği grevinin tahmin edilenden daha uzun sürmesi de olası görünüyor.

    Jodie Foster'ın 1970'li yıllarda henüz çocuk oyuncuyken rol aldığı dizilerden sonraki ilk dizi projesi olan "True Detective: Night Country" orijinal dizi yaratıcısı Nic Pizzolatto'nun dahil olmadığı ilk sezon olacak. Alaska'nın küçük bir kasabası olan Ennis'te geçen hikayede ayrıca John Hawkes, Christopher Eccleston, Fiona Shaw, Finn Bennett, Anna Lambe rol alıyor.

    Sezonun tüm bölümleri Issa Lopez tarafından yazıldı ve yönetildi. Jodie Foster, Barry Jenkins, Cary Joji Fukunaga, Adele Romanski, Mark Ceryak, Mari Jo Winkler, Steve Golin, Richard Brown, Matthew McConaughey ve Woody Harrelson ise yürütücü yapımcılığı üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top