Hesabım
    Netflix'ten İsviçre Yapımı Dönem Draması Geliyor: "Winter Palace"

    Netflix, RTS ile ilk ortak yapımını gerçekleştiriyor.

    Netflix

    Netflix; İsviçreli yayıncı RTS ile birlikte bir dönem draması olan Winter Palace'ı yayına hazırlıyor. Fransızca ve İngilizce dilinde bir dönem draması olan "Winter Palace" başlıklı proje, yirminci yüzyılın başlarında İsviçreli bir otelci ve İngiliz aristokrat tarafından tasarlanan Alpler'deki kış turizminin doğuşunu anlatacak.

    Gerçek olaylara dayanan "Winter Palace", 1899'da kış boyunca açık kalacak beş yıldızlı lüks bir otel hayal eden hırslı mülk sahibi Andre Morel'in etrafında dönüyor. Morel Zengin aristokrat Lord Fairfax'i de gemiye katılmaya ikna eder ve ikisi, hayallerini gerçeğe dönüştürmek için kendilerini zorlu müşterilerle, asi personelle ve düşmanca bir iklimle mücadele ederken bulur.

    İsviçreli yapımcı Jean-Marc Fröhle'nin orijinal hikayesine dayanan sekiz bölümlük dizinin yapımcılığını Fröhle'nin İsviçre merkezli Point Prod ve Fransız şirketi Oble Studios üstleniyor. Senaryoyu Lindsay Shapero yazarken yönetmenlik koltuğunda Pierre Monnard yer alıyor.

    "Winter Palace"ın çekimleri önümüzdeki ay İsviçre Alpleri'nde başlayacak, dizinin 2024'ün sonlarına doğru yayınlanması planlanıyor. Anlaşma şartlarına göre İsviçreli izleyiciler, dizi dünya genelinde Netflix'te yayınlanmadan önce, ilk olarak RTS1 ve Play Suisse üzerinden izleyebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top