Hesabım
    "The Boys" Dizi Evreni "Gen V"den Sonra Nasıl Devam Edecek?

    "Gen V" sonrasında yeni "The Boys" spin-off projeleri gelmeye devam edebilir...

    Prime Video

    Garth Ennis ve Darick Robertson'ın imzasını taşıyan çizgi romandan uyarlanan "The Boys" dizisinin dördüncü sezonu hayranlar tarafından merakla beklenirken, spin-off dizisi "Gen V" bu ayın sonunda izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

    2019'da başlayan "The Boys"un dizi evreni 2022 tarihli "Diabolical" adlı animasyon diziyle genişlemeye başlamıştı. Şimdiden ikinci sezon hazırlıkları başlayan "Gen V" ise genç süper kahramanların eğitim gördüğü Godolkin Üniversitesi'ne odaklanacak.

    Peki "The Boys" evreni "Gen V"nin ardından ne yöne gidecek? EW ile konuşan Amazon ve MGM Studios TV şefi Vernon Sanders, serinin bundan sonra nereye gideceğinin tamamen dizi sorumlusu Eric Kripke'ye ve onun uzun vadeli vizyonuna bağlı olduğunu söylüyor:

    "Şunu söyleyeceğim: Eric'in (Kripke) yıllardır tüm bunların neye yol açacağına dair bir vizyonu vardı ve bundan sonra ne olacağına dair sürekli görüşme halindeyiz. Dolayısıyla, Eric'e inandığımızı söylemenin ötesinde bu konu hakkında konuşmak için muhtemelen erken ve eğer Eric hikayeyi sürdürmekle ilgileniyorsa, bunun ne olduğu konusunda onunla gerçekten çalışmak için sıraya giren ilk kişiler biz olacağız."

    Yeni "The Boys" spin-off dizilerine açık olduğunu belirten Sanders, şu anda önceliklerinin "Gen V" olduğunu da şu ifadelerle belirtiyor:

    "Şu anda, Gen V'ye ve hayranlarını şaşkına çevireceğini düşündüğüm The Boys'un muhteşem 4. sezonuna odaklanmış durumdayız. Bence Seth, Evan ve Eric bununla gerçekten ilgileniyorlar. Sanırım ne yaptığımızı fazla ifşa etmemek için dikkatli olmak isteyenler bizdik.

    Yani, Gen V'ye karar verdiğimizde, bunun bir sonraki projemiz olmasını gerçekten istedik. Ve bunu ortaya çıkardığımızda ve herkesin nasıl tepki verdiğini görme şansını yakaladığımızda, söylediğim gibi, bundan sonra ne olacağı hakkında konuşmaya başlayabiliriz."

    “The Boys”un dördüncü sezon çekimleri senaristler grevi başlamadan birkaç hafta önce tamamladığı için içerik açısından etkilenmeyecek. Dizinin 2024'ün ilk aylarında geri dönmesi bekleniyor olsa da, Prime Video oyuncu kadrosunun tanıtımlarda boy göstermesini isteyeceği için, eğer bu tarihlerde oyuncular grevi bitmemiş olursa ertelenmesi muhtemel görünüyor.

    "Gen V" 29 Eylül Cuma günü Prime Video'da başlıyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top