Hesabım
    "Sarmaşık Zamanı"nın İlk İki Bölüm Tanıtımı Yayınlandı!

    TOD’un merakla beklenen ve 21 Eylül’de ekran yolculuğuna başlayacak olan yeni dizisi Sarmaşık Zamanı’nın ilk iki bölümünün tanıtımı yayınlandı

    TOD’un yakında ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizisi Sarmaşık Zamanı’nın ilk iki bölüm fragmanı yayınlandı.

    Dizi, mutlu bir evliliği ve sevdiği bir işi olan Ezgi'nin bir gün karşısına çıkan bir yabancının söyledikleriyle inandığı her şeyi sorgulamaya başlamasını anlatıyor. Ezgi, kocası Kerem'in gerçekte nasıl bir insan olduğunu bulmaya çalışırken kendini bir karakolda bulur. Kerem, bir kadını öldürmüş olabilir mi?

    Burçin Terzioğlu, Onur Tuna, Hazal Türesan ve Yiğit Kirazcı’nın öne çıktığı tanıtımda izleyici, Ezgi ve Kerem çiftinin mutlu görünen evliliklerinin çalkantılarına ve “katil” şüphelisi olarak okların Ezgi’nin kocası Kerem’in üzerine çevrilmesine sebep olan süreçlere adım adım ilerleyen bir hikayeye eşlik ediyor.

    Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle merakla beklenen dizinin birinci ve ikinci bölüm konusu ise şu şekilde:

    Arzu’nun evinde ölü bulunmasıyla cinayet soruşturması başlar. Cinayetten üç ay önce Ezgi, takip edildiği endişesine kapılır. Bu sırada bir tesadüf Ezgi ve Arzu’nun tanışmasını sağlar. Siteye yeni gelen bu kadın, diğer kadınlar tarafından pek sevilmez. Ezgi, takip edildiğinden emin olur. Peşindeki adamı kocası tutmuştur. Gizemli adam, Ezgi’ye evliliği ve Kerem hakkında akıl almaz şeyler söyler. Ezgi, peşindeki adamın söylediklerinin etkisinden kurtulmaya çalışırken, kendisine son derece yakın davranan Arzu’yla arkadaş olur. Arzu, Ezgi’nin problemli bir evlilik yaşadığının farkına varır, Ezgi’ye yardım etmeye çalışır. Ezgi peşindeki adamdan kaçmaya çalışsa da adam her yerden karşısına çıkmaya, Ezgi’yi tedirgin etmeye devam eder. Kocası Kerem’le ilgili kafa karışıklıkları yaşayan Ezgi, oğlu Oğuz’un okulda yaşadığı bir problem yüzünden anneliğinin yeterliliğini sorgular. Evliliğindeki problemler oğlunun hayatını olumsuz etkilediğinden, Ezgi oğlunun karakteri ve geleceği için endişelenir. Arzu’nun cinayet sorgusunda ise Ezgi’yle ilgili, soruşturmaya yön verecek büyük bir sır açığa çıkar.

    Gökçen Usta’nın yönetmen koltuğuna oturduğu projenin senaryosunu Savaş Korkmaz kaleme alırken, oyuncu kadrosunda ayrıca Emel Çölgeçen, Özgür Emre Yıldırım, Müge Bayramoğlu ve Fatih Berk Şahin yer alıyor. Dizinin idari yapımcılığını ise OM CONTENT üstleniyor. TOD'un yurt dışında da izleyiciyle buluşacak yeni dizisi Sarmaşık Zamanı, Türkiye ile aynı anda MENA bölgesi ülkelerinde de yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top