Hesabım
    Netflix'in Beğenilen Anime Uyarlaması "One Piece" 2. Sezon Onayını Aldı

    Dünyaca ünlü manga ve anime serisinden uyarlanan yapım, hızlı bir şekilde ikinci sezon için yenilendi.

    Netflix

    Netflix, dizinin başlamasından sadece iki hafta sonra gelen şaşırtıcı derecede hızlı bir kararla, yeni korsan macera dizisi "One Piece"i ikinci sezon için yeniledi.

    Orijinal manganın baş yapımcısı ve yaratıcısı Eiichiro Oda, bugün hayranları sevindiren haberi duyuran bir video yayınladı. Gönderisinde hayranlara teşekkür ederek şunları söyledi: "Görünüşe göre dünyanın her yerindeki insanlar gösteriden keyif alıyor, bu da yapım ekibinin sıkı çalışmasına gerçekten değdiğini gösteriyor."

    Oda, daha sonra ikinci sezon onayını doğruladı ve hayranlardan sabırlı olmalarını rica etti: “Netflix diziyi yenilemeye karar verdi! Iñaki'nin ve canlı aksiyon Hasır Şapkalar'ın maceraları bundan sonra da devam edecek! Senaryoları hazırlamak ise biraz zaman alacak, o yüzden lütfen sabırlı olun."

    Bunula birlikte Oda gelecek sezona dair bir ipucu vermeyi de ihmal etmedi ve "Bundan sonra bana öyle geliyor ki Hasır Şapkalar'ın harika bir doktora ihtiyacı olacak..." diyerek hayranların en sevdiği karakterlerden biri olan Tony Chopper'a gönderme yaptı. Bu karakterin gelecek sezon diziye katılması bekleniyor.

    Piyasaya sürülmesinden bu yana çok güçlü eleştiriler ve muhteşem izleyici puanları alyayınlandığı günden bu yana Netflix'in dahili Top 10 listesinde yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top