Hesabım
    Prime Video'nun İlk Yerli Amazon Dizisi "Düğüm"den Yeni Görsel!

    Düğüm 2024’te Prime Video’da izleyicisiyle buluşacak

    Prime Video

    Prime Video, geçtiğimiz günlerde ilk yerli Amazon Original dizisi Düğüm’ün, 2024 yılında Prime Video aboneleriyle bir araya geleceğini açıklamıştı. Çekimleri devam eden diziden yeni görsel yayınlandı.

    Prime Video'nun İlk Yerli Dizisi "Düğüm"e İlk Bakış!

    Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın yaptığı "Düğüm"ün başrolünde Bergüzar Korel yer alıyor. Başarılı oyuncular Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak'ın da kadrosunda yer aldığı, yönetmenliğini Can Ulkay’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Hilal Yıldız, Nazlı Sunlu Kaçan ve Yekta Torun kaleme aldı. OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği, polisiye dram/gerilim türündeki dizi, işinde başarılı bir haberci olan Neslihan Turhan’ın hikayesini anlatıyor.

    Dizide Bergüzar Korel, bütün kimliğini doğruluk ve dürüstlük üstüne kurmuş, yetenekli ve hırslı bir televizyoncu olan Neslihan’ı canlandırıyor. Serkan Altunorak ise Neslihan’ın eşi rolünde; duygusal, kırılgan ve sıcakkanlı bir akademisyen olan Vural karakterine hayat veriyor. Düğüm’de Nejat karakteriyle izleyicilerle buluşacak olan Caner Cindoruk ise cinayet büroda görev alan işinde başarılı bir komiser rolünü üstleniyor.

    Prime Video
    Düğüm

    Geçtiğimiz günlerde yerli Amazon Original yapımı olan "Bihter" filminin 2023 yılının sonunda izleyiciyle buluşacağını duyuran Prime Video, ilk yerli Amazon Originals dizisi "Düğüm"ün ardından önümüzdeki dönemde yeni içerikleri de bünyesine katmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Prime Video'nun İlk Yerli Dizisi "Düğüm"e İlk Bakış!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top