Hesabım
    "Griselda" Fragman: Sofia Vergara Kolombiyalı Baroniçe Griselda Blanco'yu Canlandırıyor.

    Mini dizi Griselda Ocak'ta Netflix'te

    Sofia Vergara’nın aynı zamanda baş yapımcılığını üstlendiği Griselda ile tek başına bir kadın olarak güce kavuşabilmek için, bitmek bilmeyen bir hırsın peşine takılmaya hazır olun! Griselda Blanco’nun gerçek hayat öyküsünden esinlenen altı bölümlük mini dizi, Blanco’nun kurduğu işi ayakta tutabilmek adına verdiği mücadeleye odaklanıyor.

    Daha önce başrolünde Jennifer Lopez'in yer alacağı bir film uyarlaması (The Godmother) olacağı söylenen Griselda Blanco'nun hikayesi, anlaşılan o ki sonunda bir mini dizi olarak karşımıza gelecek.

    Jennifer Lopez Uyuşturucu Baroniçesi Griselda Blanco Olacak!

    Griselda “La Madrina” Blanco'nun hikayesini anlatan mini dizi; Kolombiya'da fakir bir çocukluktan gelip uyuşturucu dünyasının göbeğine yerleşen ve acımasızlığıyla hem rakiplerine hem de ortaklarına korku salan uyuşturucu baroniçesinin adımlarını takip edecek. 2 milyar dolardan fazla bir servete sahip olduğu tahmin edilen Blanco, Miami'de 1970 ve 80’lerde gerçekleşen ve "Cocaine Cowboy Savaşları" olarak adlandırılan bir dizi silahlı çatışmanın da elebaşlarından biriydi.

    Narcos’un yaratıcıları Eric Newman, Doug Miro, Ingrid Escajeda ve Carlo Bernard’ın imzasını taşıyan, Andrés Baiz’in yönettiği Griselda 25 Ocak’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Jennifer Lopez Uyuşturucu Baroniçesi Griselda Blanco Olacak!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top