Hesabım
    "Alice in Borderland" 3. Sezon Onayını Aldı

    Netflix, sevilen manga uyarlamasının 3. sezonuna yeşil ışık yaktı.

    Netflix

    Netflix'in, Haro Aso'nun aynı adlı manga serisine dayanan "Alice in Borderland" dizisi, 3. sezon için yenilendi. Bu doğrudan duyurudan önce, 27 Eylül'de iskambil kağıtlarının yer aldığı bir resim yayınlamış ve yorumu tamamen izleyicilere bırakmıştı. Hayranlarının gizli anlamı çözüp üçüncü sezon geleceğini anlamaları uzun sürmedi.

    "Alice in Borderland"ın 2. sezonunda Kento Yamazaki'nin canlandırdığı genç Ryohei Arisu ve arkadaşlarının sıkışıp kaldıkları ıssız Tokyo'da bazı cevaplar bulmasını istedik. Ancak sezon sonunda jenerikler yayınlanır yayınlanmaz hayranlar kafalarını kaşımaya başladı.

    Karube (Keita Machida), Chota (Yûki ​​Morinaga) ve Arisu'nun katılmak zorunda kaldığı sofistike oyunların heyecanı ve vahşeti vardı. Ancak Arisu'nun arkadaşlarını kaybetmesi, acımasız final oyununa girmesi ve sonunda hayatta kalanlardan biri olarak gerçek dünyaya geri dönüşüyle birlikte paralel dünyanın korkunç olaylarını hatırlamaması, izleyicileri tatmin edici bir kapanıştan mahrum bıraktı. Neyse ki yaklaşan 3. sezon bu sorunu çözecek gibi duruyor.

    Shinsuke Sato'nun yönettiği ve senaryosunu Yoshiki Watabe ve Yasuko Kuramitsu ile birlikte kaleme aldığı dizinin 3. sezonu için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top