Hesabım
    Netflix'in 2. Dünya Savaşı Dizisi "Göremediğimiz Tüm Işıklar"dan Yeni Fragman

    Mark Ruffalo, Hugh Lauire, Louis Hoffman gibi isimlerin bir araya geldiği diziden yeni bir fragman paylaştı.

    Netflix, 2 Kasım'da yayınlanacak olan 2. Dünya Savaşı konulu yeni mini dizisi "All the Light We Cannot See" (Göremediğimiz Tüm Işıklar) için üçüncü fragmanı yayınladı.

    Dört bölümünün tamamı Shawn Levy tarafından yönetilen dizinin başrollerinde; Louis Hofmann, Lars Eidinger, Marion Bailey, Aria Mia Loberti, Nell Sutton'un yanı sıra Emmy Ödülü sahibi ve Oscar adayı Mark Ruffalo ile Altın Küre Ödülü sahibi ve Emmy adayı Hugh Laurie yer alıyor.

    Anthony Doerr'in Pulitzer ödüllü romanından uyarlanan hikaye, kör bir Fransız kız olan Marie-Laure ve babası Daniel LeBlanc'ın, Nazilerin eline düşmesini önlemek için efsanevi bir elmasla Alman işgali altındaki Paris'ten kaçmasını konu alıyor.

    Taşı kendi bencil amaçları için ele geçirmeye çalışan zalim bir Gestapo memuru tarafından amansızca takip edilen ikili, St. Malo'ya sığınır ve burada direnişin bir parçası olarak gizli radyo yayınları yayınlayan münzevi bir amcanın yanına yerleşirler.

    Ancak burada, bir zamanların cennet gibi sahil şehrinde, Marie-Laure'un yolu aynı zamanda en beklenmedik ruhlarla da amansız bir şekilde çarpışır. Hitler rejimi tarafından yasa dışı yayınların izini sürmek üzere görevlendirilen zeki bir genç olan Werner, Marie-Laure ile insanlığa olan inancının ve umudun yanı sıra gizli bir bağı da paylaşmaktadır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top