Hesabım
    "One Piece" 2. Sezona Jamie Lee Curtis Geliyor

    Dizi sorumlusu Matt Owens, Jamie Lee Curtis'in dizinin 2. sezonunda Kureha karakterini canlandırması hakkında olumlu bir güncelleme paylaştı.

    .

    Netflix'in dünyaca ünlü anime ve manga dizisinden uyarladığı canlı aksiyon "One Piece" dizisine ikinci sezon onayını vermesinden bu yana gelecek sezonda neler olacağı ve hangi yeni karakterlerin hikayeye dahil olacağı merakla bekleniyor.

    Hayranlar tahminlerde bulunmaya devam ederken Oscar'lı oyuncu Jamie Lee Curtis de ikinci sezona Dr. Kureha karakteriyle dahil olabilmek için kendi kampanyasını yürütüyor. Curtis geçtiğimiz haftalarda karakteri canlandırmak istediğini ifade eden bir paylaşım yaparak SAG-AFTRA (Oyuncular Birliği) grevi bittikten sonra bu konuda çalışacağını duyurmuştu.

    Curtis'in diziye katılıp katılmayacağı ile ilgili yeni güncelleme ise dizi sorumlusu Matt Owens'tan geldi. Deadline'a konuşan Owens, "One Piece" 2. sezonunun arkasındaki ekibin Curtis'in Kureha'yı canlandırmasını istediğini açıkladı. Oyuncular grevinin şu anda herhangi bir müzakere yapılmasını engellediğini ancak Curtis ile dizide rol alma konusunda görüşme planlarının olduğunu da belirtti:

    "Jamie Lee Curtis'in bir One Piece hayranı olduğu ortaya çıktı. Bunu söyler söylemez, tamam, onu gösteriye çıkarmaya çalışmalıyız dedik. Ne yapabiliriz? Şans eseri Doktor Kureha da hikayemizde karşımıza çıkan bir karakter ve Jamie Lee Curtis için mükemmel bir karakter.

    Biz de bu hayalimizi gerçekleştirmeye başlamaya çalıştık. Oscar'ını kazandıktan sonra yazarlarımız ona bir Doktor Kureha figürü ve şöyle güzel bir not gönderdi: 'Heykeliniz için tebrikler, işte yanına bir tane daha koyun. Yakında sizinle konuşmayı umuyoruz.'

    Bunu yeniden paylaştığında hayranların büyük ilgisini çekti ve ben de bunun hakkında yorum yaptım. Biz bunu ortaya koymaya çalışıyoruz. Evet, şu an itibariyle SAG hâlâ grevde olduğundan gerçek bir görüşme yapılmadı. Ama mümkün olan en kısa sürede hazırım. Onu yemeğe çıkaracağım, bu konuyu konuşacağız. Bunların hepsini yapacağız çünkü bu noktada onun için yazıyoruz; onun gelip 2. sezonda bizimle oynamasını gerçekten ama gerçekten istiyoruz."

    Kureha ilk olarak manganın Drum Island hikayesinde Hasır Şapkaların hasta Nami'ye yardım etmek için gittiği münzevi bir doktor olarak ortaya çıkıyor. Kureha, Nami'yi kurtarmanın ötesinde mürettebata, Şeytan Meyvesi yedikten sonra kendini farklı biçimlere dönüştürebilen gizemli bir ren geyiği olan Chopper'ı da tanıtır.

    2. sezona dahil olduğunu bildiğimiz Chopper'ın da Kureha kadar tıp eğitimi alması, Luffy'nin ondan Hasır Şapkalar'a doktor olarak katılmasını istemesine neden olur. Bu nedenle Kureha, hikayede asıl amacının ötesinde önemli bir rol oynuyor ve Curtis gibi beğenilen bir aktörü mükemmel bir oyuncu seçimi haline getiriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top