Hesabım
    İptal Edilen "Star Trek: Prodigy" Yeni Evini Buldu

    İptal edilen diziyi Netflix kurtardı.

    Paramount+

    Geçtiğimiz Haziran ayında, "Star Trek: Prodigy"nin ani iptali ve Paramount+ platformundan kaldırılmasının ardından, Netflix diziye yeni bir yuva vermeye karar vererek hayranları sevindirdi.

    Daha önce yayınlanan 20 bölümlük ilk sezonun tamamı bu yıl sonunda Netflix kütüphanesine eklenecek. Tamamlanmasına rağmen daha önce hiç yayınlanmayan kinci sezon ise 2024 yılında, henüz belirlenmeyen bir tarihte gelecek.

    Animasyon dizi, Paramount+'ın maliyeti düşürmeye yönelik atılan adımların bir parçası olarak kaldırılan birçok yapım arasında en dikkat çekeniydi. O sırada bitmeye yakın olan ikinci sezonun tamamlanacağı ve yeni bir yuva aranacağı doğrulanmıştı.

    Dizi, daha iyi bir gelecek arayışı içinde daha büyük bir galakside gezinirken birlikte nasıl çalışacaklarını çözmek zorunda olan genç uzaylılardan oluşan rengarenk bir mürettebatı konu alıyor. Dışlanmış altı genç, el koydukları gemi hakkında hiçbir şey bilmiyor, ancak birlikte maceraları boyunca her biri Yıldız Filosu ve onun temsil ettiği ideallerle tanışacak.

    "Star Trak: Prodigy"nin seslendirme kadrosunda Kate Mulgrew (Hologram Kathryn Janeway), Brett Gray (Dal), Ella Purnell (Gwyn), Rylee Alazraqui (Rok-Tahk), Angus Imrie (Zero), Jason Mantzoukas (Jankom Pog) ve Dee Bradley Baker (Murf) gibi isimler bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top