Hesabım
    Miramax'ten "Halloween" Dizisi Geliyor

    "Cadılar Bayramı" serisinin televizyon haklarını Miramax kazandı.

    Miramax

    Miramax, popüler “Halloween” (Cadılar Bayramı) serisinin televizyon hakları için yapılan büyük ihale savaşında zafer kazandığını ilan etti. İkonik korku serisiyle aynı evreni paylaşan dizi veya diziler yolda!

    Miramax Television, Malek Akkad'ın Trancas International Films şirketiyle, mülkü temel alan bir TV dizisi geliştirmek ve ortak yapımcılığını üstlenmek üzere geniş kapsamlı bir anlaşma imzaladı. Söz konusu anlaşma dizi, film ve televizyonu kapsayan yeni bir "Cadılar Bayramı" sinematik evreni için potansiyel bir başlangıç ​​noktası olarak görülüyor. Serinin film hakları hali hazırda Miramax'ta bulunuyor.

    Serinin yaratıcı süreçlerini Akkad ve Miramax'ın Küresel TV Başkanı Marc Helwig denetleyecek. Helwig yaptığı açıklamada şunları söylüyor:

    "Cadılar Bayramı'nı televizyona taşıyacağımız için bundan daha heyecanlı olamazdık. Bu ikonik seriyi yeni bir hikaye anlatımı biçimine ve yeni nesil hayranlara tanıtmak için Trancas ve muhteşem Malek Akkad ile uzun ve başarılı ortaklığımızı genişletmekten heyecan duyuyoruz."

    Trancas son olarak Miramax ve Blumhouse için David Gordon Green'in yönettiği “Cadılar Bayramı” uzun metrajlı üçlemesinin yapımcılığını üstlendi. Anlaşma aynı zamanda uluslararası pazara yönelik diğer televizyon projelerine ilişkin ilk bakış anlaşmasını da içeriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top