Hesabım
    "The Boys" Spin-Off Dizisi "Gen V"nin İkinci Sezonuna Yeşil Işık!

    Prime Video "Gen V" dizisini ikinci sezon için yeniledi.

    Prime

    Amazon'un Prime Video hizmeti, sevilen süper kahraman hiciv dizisi "The Boys"un spin-off dizisi "Gen V"nin ikinci sezonunu sipariş etti.

    Dizi, süper yeteneklere sahip öğrencilerin yeni nesil kahramanlar olmak için eğitim aldığı ve kazançlı süper kahraman anlaşmaları yapmak için birbirleriyle mücadele ettiği yalnızca kahramanlara özel bir kolej olan Godolkin Üniversitesi'nde gerçekleşiyor.

    İlk sezon, üniversiteye yeni gelen bir grup öğrencinin okulda kötü bir şeyler döndüğünü keşfetmesini ve bir teste tabii tutulmasını anlatıyor. Dizinin ikinci sezon ile devam edeceği haberi, 3 Kasım'daki ilk sezon finalinden birkaç hafta önce gelerek hayranları sevindirdi.

    Amazon MGM Stüdyoları'nın televizyon sorumlusu Vernon Sanders yaptığı açıklamada şunları söyledi:

    "Gen V, Prime Video'da 130'dan fazla ülkede 1 numaralı dizi oldu. Gen V, Prime Video'nun 2023'ün en kazançlı yeni orijinal dizisidir ve inanılmaz oyuncu kadromuz ve ekibimizin, müşterilerimize Gen V'nin cesur ve sert hikayelerini anlatmaya devam edecek olmasından heyecan duyuyoruz."

    Dizi sorumluları Michele Fazekas ve Tara Butters da kendi açıklamalarını yayınladılar:

    "Gen V'nin ikinci sezonunu yapmaktan daha mutlu olamazdık. Bunlar sevmeye başladığımız karakterler ve hikayeler ve insanların da aynı şeyi hissettiğini bilmek bizi heyecanlandırıyor! Yazarlar şimdiden yeni sezon üzerinde çalışıyorlar; ikinci sınıf, diziden beklediğiniz tüm sürprizler, kalp, hiciv ve patlayan cinsel organlarla çılgın bir yıl olacak."

    “Gen V”nin oyuncu kadrosunda Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas ve Marco Pigossi yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top