Hesabım
    "The Boys" 5 Sezondan Daha Uzun Sürebilir

    Dizinin yaratıcısı Eric Kripke, bes sezonluk planların kesin olmadığına dair sinyal verdi.

    Prime Video

    Prime Video'nun sevilen dizisi "The Boys"un yaratıcısı Eric Kripke, 2020 yılında dizi için beş sezonluk bir planı olduğunu belirtmişti. Ancak hem "The Boys"un hem de yeni yan dizi "Gen V"nin büyük başarısı, bu yol haritasında bazı değişikliklere neden olacak gibi görünüyor.

    Kripke, bu hafta Inverse ile "Gen V"in şu anda yayınlanan ilk sezonu ve ikinci sezon onayı hakkında konuşurken, gelecek planları hakkında onunla konuşmamanız gerektiğini çünkü bunu tahmin etme konusunda çok kötü bir geçmişe sahip olduğunu belirtti:

    "O zamandan beri tarihte hiç kimsenin bir dizinin sezon sayısını tahmin etmede kelimenin tam anlamıyla bu kadar kötü olmadığını fark ettim. Dersimi aldım ve bu dizilerin kaç sezon süreceğini tahmin etmeyi bıraktım. Geriye dönüp baktığınızda öğreneceksiniz."

    Buradaki sözler Krinpke'nin beş sezon boyunca dizi sorumlusu olarak görev yaptığı diğer ünlü dizisi "Supernatural" ile de bağlantılı, Kripke dizinin çok uzun sürmeyeceğini düşünse de tam on beş sezon boyunca yayınlandı.

    Yani son durumda, yaratıcı bir şekilde gerekçelendirildiği sürece "The Boys"a devam edilecek gibi görünüyor. Bu, toplamda beş sezonu geçmeleri anlamına da gelebilir. Dizinin dördüncü sezonunun çekimleri çoktan tamamlandı ve önümüzdeki yıl Prime Video'da izleyiciyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top